2777
2789
عنوان

کیست تخمدان😭

876 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها الان رفتم سونوگرافی گف کیست ۲۸میلی متر درتخمدان چپ داری😭😭😭

نزدیک ۴ماهه هم سقط کردم حالاتازه کیست اووردم دارم از نگرانی میمیرم😭فرداپس فردامیرم دکتر...بعدقراره تیرماه اقدام به بارداری کنیم تااونموقع خوب میشم؟

کسی مثل من بوده چقدطول کشید تاخوب شه؟؟😔من خیلی میترسم 

۲۸ میلی متر چقدره زیاده؟😭😭😭😭😔😔😔😔

اجیا خواهشن جواب همشونوبدین دارم از استرس میمیرم

وا استرس نداره . با قرص ال دی خوب میشی . از من ۶۰ میلی بود

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا درمان کیست راحت تر از درمان پلی کیستیکه

بایدld.بخوری

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
میشه خودم بخرم بخورم؟یا برم پیش دکتر  اخه خیلیا با ال دی خوب شدن؟ ال دی رو کی میخوردین؟؟؟

من نمیخوردم..اما ابجیم ماما هست میگه از روز 5قائدگی به مدت 21روز

سرخود نخور برو دکتر ولی

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من نمیخوردم..اما ابجیم ماما هست میگه از روز 5قائدگی به مدت 21روز سرخود نخور برو دکتر ولی

مرسی عزیزم🙏😘فردامیرم پیش ماما بعدش میرم دکتر 😔دعاکن گلم خیلی استرس دارم

مرسی عزیزم🙏😘فردامیرم پیش ماما بعدش میرم دکتر 😔دعاکن گلم خیلی استرس دارم

نه خوب میشی مطمئنم😍😍

منم شاید ازماه بعد بخورم اما کیست ندارم یه بار pco شدم بعدش خوب شدم

نگران نباش میگن بعد مصرف ldخیلیا باردار میشن زود

نه خوب میشی مطمئنم😍😍 منم شاید ازماه بعد بخورم اما کیست ندارم یه بار pco شدم بعدش خوب شدم نگران ن ...

فدات مرسی 

من که برااون بچم دوبارجلوگیری‌نکردیم‌حامله شدم‌

بعدسقط هم‌رتروفلکس‌رحم‌ و کیست اووردم 🥺