2821
2789
عنوان

کیست تخمدان😭

767 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها الان رفتم سونوگرافی گف کیست ۲۸میلی متر درتخمدان چپ داری😭😭😭

نزدیک ۴ماهه هم سقط کردم حالاتازه کیست اووردم دارم از نگرانی میمیرم😭فرداپس فردامیرم دکتر...بعدقراره تیرماه اقدام به بارداری کنیم تااونموقع خوب میشم؟

کسی مثل من بوده چقدطول کشید تاخوب شه؟؟😔من خیلی میترسم 

۲۸ میلی متر چقدره زیاده؟😭😭😭😭😔😔😔😔

اجیا خواهشن جواب همشونوبدین دارم از استرس میمیرم

وا استرس نداره . با قرص ال دی خوب میشی . از من ۶۰ میلی بود

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معمولا درمان کیست راحت تر از درمان پلی کیستیکه

بایدld.بخوری

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
میشه خودم بخرم بخورم؟یا برم پیش دکتر  اخه خیلیا با ال دی خوب شدن؟ ال دی رو کی میخوردین؟؟؟

من نمیخوردم..اما ابجیم ماما هست میگه از روز 5قائدگی به مدت 21روز

سرخود نخور برو دکتر ولی

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من نمیخوردم..اما ابجیم ماما هست میگه از روز 5قائدگی به مدت 21روز سرخود نخور برو دکتر ولی

مرسی عزیزم🙏😘فردامیرم پیش ماما بعدش میرم دکتر 😔دعاکن گلم خیلی استرس دارم

مرسی عزیزم🙏😘فردامیرم پیش ماما بعدش میرم دکتر 😔دعاکن گلم خیلی استرس دارم

نه خوب میشی مطمئنم😍😍

منم شاید ازماه بعد بخورم اما کیست ندارم یه بار pco شدم بعدش خوب شدم

نگران نباش میگن بعد مصرف ldخیلیا باردار میشن زود

نه خوب میشی مطمئنم😍😍 منم شاید ازماه بعد بخورم اما کیست ندارم یه بار pco شدم بعدش خوب شدم نگران ن ...

فدات مرسی 

من که برااون بچم دوبارجلوگیری‌نکردیم‌حامله شدم‌

بعدسقط هم‌رتروفلکس‌رحم‌ و کیست اووردم 🥺

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز