2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی خودشون هر کسی یه شخصیتی داره ولی خب من همیشه طرفدار تعادلم

صمیمی منظورم اینه تا وارد ی محیط شد سریع با جنس مخالف میگه میخنده همون روز های اول انگار طرف فامیل نزدیکشه میشناستش

نظرات رو میخونم به نتیجه میرسم 80 درصد ایرانیا با فرهنگ شدن افرین

چاکرتیم 😐✌

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خوشم نمیاد جدا از بحث محرم نامحرمم حساب کنی بدم میاد

صمیمی منظورم اینه تا وارد ی محیط شد سریع با جنس مخالف میگه میخنده همون روز های اول انگار طرف فامیل نزدیکشه میشناستش

حالا اینجور ادمی خاین میشه ؟ 

اینکه آدم های برون گرایی هستن، فکر دیگری به ذهنم نمیرسه

بنظرت اینجور ادم ها خاین ؟

صمیمی منظورم اینه تا وارد ی محیط شد سریع با جنس مخالف میگه میخنده همون روز های اول انگار طرف فامیل ن ...

اون به شخصیت شما 

و شناختت از اون فرد بر میگرده .

اما من شخصا از زود صمیمی شدن و شوخی کردن 

خوشم نمیاد

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
بستگی داره چجوری صمیمی بشن  بعضیا کلا اجتماعی اند و زود با بقیه رفیق میشن

اینجور ادما خائن میشن ؟

اون به شخصیت شما  و شناختت از اون فرد بر میگرده . اما من شخصا از زود صمیمی شدن و شوخی کردن&nb ...

من برعکس اونم صد سالم بگذره خوشم نمیاد با همه صمیمی باشی 

صمیمی شدن که چیز بدی نیست ولی دوست شدن و نمی پسندم منظورم وارد رابطه شدن وگرنه صمیمیت همون دوسته ول ...

من برعکس اونم صد سالم بگذره خوشم نمیاد با همه صمیمی باشی 

خوب اینجوری قطعا اذیت میشید 

متوجه نشدم ؟

چون که از نظرم ادم نباید اینطوری باشه فک کنه هرجنس مخالفی میبینه باید خودشو بگیره!

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊