2777
2789

صمیمی شدن که چیز بدی نیست

ولی دوست شدن و نمی پسندم منظورم وارد رابطه شدن وگرنه صمیمیت همون دوسته ولی نه رابطه

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ی پسر اینجوریه میخواد منو  بقیه میگن اینجور ادم خاین  شما سوال حواب بده نمیخواد گیر ...

زندگی خودته 

من خودم بنطرم حریم خصوصی باید رعایت شه ولی خیلی کم پیش میاد ی پسر و دختر دوست صمیمی باشن قطعا یکیشون دل میبنده

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
بابا ی پسر اینجوریه میخواد منو  بقیه میگن اینجور ادم خاین  شما سوال حواب بده نمیخواد گیر ...

عاشقتم که یکی یکی همینو جواب میدی 

خوب قربونت درست سوال کن 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

باید ببینی روابطش در چه حده؟ 

یه سری روابط عمومی خوبی دارن ولی تعادل و رعایت میکنن

یه سری واسه موارد دیگه ارتباط برقرار میکنن

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

نظرات رو میخونم به نتیجه میرسم 80 درصد ایرانیا با فرهنگ شدن افرین

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بستگی به شخصیت داره عزیز

بعضیا کلا ادمای اجتماعی هستن و واقعا قصد و نیت بدی از ارتباط با جنس مخالفشون ندارن

بعضیا هم با توجه به عقایدشون نمیپسندن ارتباط با جنس مخالف رو

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃
حالا اینجا همه میگن ب من ربطی نداره ها..ولی اگه تو نزدیکانشون باشه کلی حرف میزنن در مورد طرف   ...

نه من تو نزدیکامم کار ندارم 

با همجور آدمم خوبم 

چه مذهبی 

چه معتدل 

چه راحت و ازاد 

هر کسی رو تو قبر خودش میزارن 

من کلاه خودمو بچسبم باد نبره به بقیه کار ندارم 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌