2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گفتم خیلی گوش نمیده قلبم داره از جا کنده میشه چجوری بگذرم از پاره تنم اخه

بگو الان خیییلی گناهه یه درصد فک کن اون طفل معصوم سالم باشه چجوری میخوای اون دنیا توروش نگاه کنی؟؟

وایسا اگه مشکل داشت خود دکترا مجوز سقط میدن

سینم مشکل داشت تحت درمانم کورتون میخوردم دوسال و چند تا قرص دیگه از چند تا دکتر پرسیده اونا هم گفتن ...

میدونی توی اطرافیان ما دکتر ها به چندین نفر گفتن بچت مشکل داره سقط کن؟

یکی از دوستانم فامیلش بعد از ۱۰ سال حامله شد رفت سونو گفتن بچت دو تا دست و پا داره و مشکل داره

گفتن سقط کن

و اون سقط کرد وقتی سقط کرد دیدن اون احمق ها که دوتا دست و پا برای این بود که بچه دو قلو بوده

استرس و نگرانی بدترین چیزه برای بچه

هیچ قدرتی بالا تر از قدرت خدا نیست از خودش بخواه که بچت سالم باشه و به گناه نیوفتین

بگو الان خیییلی گناهه یه درصد فک کن اون طفل معصوم سالم باشه چجوری میخوای اون دنیا توروش نگاه کنی؟؟ ...

میگه تازگی دیگه مجوز سقط نمیدن غربالگری رو برداشتن 

خدایا شکرت🙏💙💜
برای آرامش دلم دعا کنید خانوم ها  من حریف شوهرم نمیشم هیچ وقت همیشه کار خودش میکنه  کاش ...

آرامشتو حفظ کن، قرصم خرید بزار دهنت آب بخور بعد قرصو بنداز آشغال بگو خوردم الکی، بعد بگو خوردم ولی نیوفتاد، برید دکتر 5 هفتته برو سونو آزمایش ببین سالمه اگر سالم بود نگهش میداری ولی اگه ایراد داشت دکتر خودش میگه کورتاژ کن سر خود نکن این کارو، یبار یه زن میره سونوگرافی دکتر میگه خانم بچت یه دست نداره میگه عیب نداره ایشالا درست میشه توکل میکنه بخدا و دیگه دکتر و سونو و... نمیره، روز زایمان میبینن اون بچه هم سالمه هم دختره یدونم پسر داره ینی دوقلو باردار بوده، ول کن این حرفارو 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
خب تا غربالگری صبر کنید اگه چیزی باشه مشخص میشه

غربالگری عقب ماندگی ذهنی و... رو هم نشون میده؟؟؟ 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
اصلا کلا واسه سندرم داونه دیگه

ینی هرررررمشکلی داشت میگه دیگه؟؟؟ 

غربالگری عقب ماندگی ذهنی و... رو هم نشون میده؟؟؟ 

دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم اره فامیل خودمون ی بچه مشکل دار داشت دوباره باردار شد گفتن اونم مشکل داره سقط کرد

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉