2777
2789
عنوان

خانوما ب جز نمک حمام چی استفاده میکنید ارامش بخش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6772 بازدید | 308 پست
وااای منم دارم پس میفتم از گشنگی

منم عین چوب کبریت شدم 😢

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
نه عزيزم كلي ميگم ك باغ شهري شهرتون هست؟ اخه هيچ ساختموني بلندي نيست معمولا باغ شهري اينجوريه

نه گلم اتفاقا جلوی خونمون متاسفانه دارن اپارتمان میسازن

ولی این منطقه همه خونه ها ویلاییه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فهمیدیم جکوزی داری ما همون نمک رو هم نمیزنیم با تاید خودمونو میشوریم لگن پلاستیکی هم میریزیم تنمون ...

باز خودتی که پزو تری! 😒😒😒😒😒😒😒ما لگن پلاستیکی ندارم مثل شوهر یکی از بچه با سطل ماست حموم میکنیم

پزو.نباشیم#  

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
ولي برا جكوزي نياز نيست لوله كشي باشه ما ك اومديم تو اين اپارتمان نذاشتيم اما همسايه بالايي وانش&nb ...

خب باید شیر اب مخصوص جکوزی داشته باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

جکوزی

بابا لاکشری

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

فقطططط کامنتاااا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

باز خودتی که پزو تری! 😒😒😒😒😒😒😒ما لگن پلاستیکی ندارم مثل شوهر یکی از بچه با سطل ماست حموم میکنی ...

بالاتر گفتم خانوم

ما سطل ماست هم نداریم

این لگن هم بهم ارث رسیده منتها چون نسل به نسل گشته الان شده سینی چون لبه هاش شکسته

قصاوت# گر نباشیم😂

استارتر ي سر ب داروخانه بزن كلي روغن و شامپوي مخصوص استفاده در وان هست ببين كدوماش خاصيت تسكي ...

ممنون 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

سلام عزیزم 

بهتون کف حمام رو توصیه میکنم واقعا عالیه 

شاداب کننده پوست
نرم کننده پوست

مشاور و نماینده فروش محصولات:✔️الن بیوتی✔️مورال آپ✔️سوپر استار✔️ ام ان دی✔️آروماتیک✔️ بلک بری