2777
2789
عنوان

خانوما ب جز نمک حمام چی استفاده میکنید ارامش بخش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6772 بازدید | 308 پست
زنده باشی گل اگه شوخی کردم ناراحت نشیا💋

ن ناراحت نشدم راستشو بخوای ترسیدم سوژه کنید واسم دیگ من خط ندارم بیام 😥

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان من معذرت میخوام از طرف بقیه اگر ناراحت شدی انقد ادم علاف تازگیا پیدا شده که تاپیک دروغ و ...

قربونت گلم

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
ن ناراحت نشدم راستشو بخوای ترسیدم سوژه کنید واسم دیگ من خط ندارم بیام 😥

💋💋💋

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بفرمایید💋

عالیه درتون مثل در لابی  ماست 😅

عالیه درتون مثل در لابی  ماست 😅

اره اینا جدیدا مد شده تو فیلم دل هم از همینا بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

حتما میخوای بگی از اون لگن قرمزام ندارید

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خانوما توروخدا انقد حسادت نکنین دیگه حداقل همتون یبار تو استخر که سونا جکوزی رو امتحان کردین که بابتش پول هم دادین این دیگه حسادت داره؟حالا یکی تو خونش هم داره تو شهر ما هم الان بیشتر ساختمونا استخر داره نگفت که تو کاخ زندگی میکنن چرا انقد میخایین ضعف خودتون رو نشون بدین خالا این خانم غریبه اس برادر شوهر منم تو خونش همه اینارو داره ولی بخدا حسادت خوب نیست ادم باید خوشحال باشه عادت نکنیم ک فقط بد بختی یکیو ببینیم ترحم کنیم

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍
دلم خاس عالی بسلامتی و دل خووش

انشاالله بهتری ازین قسمتتون باشه گلم💋