2777
2789
عنوان

من اگر یک مَرد بودم!

293 بازدید | 21 پست

این هم یک دلنوشته که هر وقت پسر دار شدم کلی براش دیکته میکنم تا دخترای تو این سرزمین دلشون نشکنه و از نرنجن از خودشون و انتخابشون!

من اگه پسر بودم شروع مي كردم به دوست داشتن دختري كه سنش كمه ! قبل از اينكه عاشق بشه ...
قبل از اينكه ... خيابوني ... عطري ... آهنگي ! اسمي ...
دلشو بلرزونه !
قبل از اينكه اتاقش پر بشه از يادگاري ...
مي دونين ؟! به نظرم دختراي عاشق ترسناك ترين موجودات زمين ان !
حتي اگه ماجرايي مربوط به گذشته باشه ...
خيلي گذشته ...
بعضي تصويرا براي يه مرد خيلي مي تونه غمگين باشه ...
مثل ...
تصوير دختري كه توي ماشين كنارته و سرش رو تكيه داده به شيشه و يه آهنگ و با بغض گوش ميده ...
مثل وقتي كه اسم يه مغازه يا كوچه ايي و با حسرت نگاه مي كنه !
يا وقتايي كه وسط قدم زدن چشماشو ميبنده و عطري كه هوارو پر كرده رو با همه ي وجودش نفس مي كشه ...
من اگه مرد بودم طاقت ديدن اين همه احساس به گذشته ي يه دختر و نداشتم !
طاقت نداشتم ...
براي همينه كه مي گم شروع به دوست داشتن يه دختر مي كردم ...
وقتي كه سنش كم بود ...
اولين عشق يه دختر بودن بهترين اتفاق دنياس !
معني هيچ وقت فراموش نشدن و ميده ...
من اگه يه مرد بودم همه ي زندگي مو ميدادم كه #اولين_عشق_يه_دختر باشم ...
وقتي هنوز بشر به معجون جاودانگي نرسيده ...
اين بهترين راهه ...
قلب يه دختر امن ترين جا واسه تا ابد نفس كشيدنه !
من اگه يه مرد بودم....

#دلنوشته

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنت همخوانی نداره با هم

👀کاربرآقا هستم 😐مگه چیه؟😐😂هرکی گزارش بزنه خره😂 در ضمن مجرد در پی تجربه😊وقتی نگاهت جنسیتی شد باهات حرفی ندارم😐😊تاپیکام درسته بی محتواس ولی خوبه خودم دوس دارم😂قفل کردم لایک کن گمم نکنی 😊شرکت کن در حد نیم نگاه😢😂خداوکیلی وقتی میخای جواب بدی دیگه لایک نکن جواب بدی همون لایک میشه خو😐😂

متن خیلی قشنگی بود 

من اگه مرد بودم هیچوقت با احساسات یه دختر بازی نمیکردم و حس نا امنی رو در ریشه اون دختر پرورش نمیدادم

با افتخار یک فمینیست هستم 😊                 

من یک دخترم  در آینده یک زن یک مادر خواهم شد تغییر را از خودم شروع خواهم کرد که هیچ دختری یا هیچ زنی ضعیف نیست 

در آینده به پسرم دوست داشتن عشق ورزیدن را خواهم آموخت به او خواهم گفت که دل هیچ دختری را نشکند دختران را ملعبه دست خود نکند  چرا که به چرخش زمین اعتقاد زیادی دارم به او یاد خواهم داد که در عین قدرتمندی عاشق باشد به او خواهم گفت که یک مرد هم میتواند آشپزی کند ظرف بشوید و برای تنبلی هایش یا قوی نشان دادن خود به این کلمه غم انگیز : مگر من دخترم ؟ متوسل نشود 

من باید این تغییر را از خود شروع کنم  

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

عقده خالی کنید خوب موقعی هس😀

عقده نیست متاسفانه شما و امثال شما هم دست پرورده ما و هم جنس های ما هستین  مازن ها شما اقایون رو میسازیم  باید خودمون اعتقادات رو تغییر بدیم که شاید تو اینده بتونیم  مرده هایی تربیت کنیم که با شما و دنیای شما فرسنگ ها فاصله دارن 

عقده نیست متاسفانه شما و امثال شما هم دست پرورده ما و هم جنس های ما هستین  مازن ها شما اقایون ر ...

اشتباه میکنی😆

بعضیا ی چیزایی تایپ میکنن من ناراحت میشم😔🙁

یجوری میگن انگار همه مردا بدن

بخاطر همون گفتم عقده خالی کنید😂😂😂

یه چیزی بگم

مردها اونی که فکر میکنید نیستن

(البته خودم پسرم 😂)

اشتباه میکنی😆 بعضیا ی چیزایی تایپ میکنن من ناراحت میشم😔🙁 یجوری میگن انگار همه مردا بدن بخاطر ه ...

میدونم با توجه به همون جوابتون رو دادم  نگفتم همه مردا بدن اون موقع باید برادرای خودمم تو اون دسته میزاشتم 

ولی الان اکثر اقایون از یک دختر به عنوان اسباب بازی استفاده میکنن خراب که شد میندازنش دور و یکی دیگه  طرز فکرشونم اینه این نشد یکی دیگه به هیچ حجای دنیا بر نمیخوره  این اتفاق هم تقصیر خود ما خانوم هاست که به پسر هامون احترام گذاشتن به یه خانوم رو یاد ندادیم اینکه به دختر هامون گفتیم اون برادرته بزرگه بزنتت هم تو باید لال بشینی