سلام عزیزم شما بچتون مشکل آپراکسی داشت؟ برای درمانش چه کاری انجام دادین؟ پسرم سه سالشه ح ...
سلام راستش تا حالا هیچ گفتار درمانی نگفته اپراکسی اما خدا ا شکر تا حدی به حرف اومده ولی رون وبه صورت پیوسته جمله نمتونه بگه اما جمله سه و چهار کلمه میگه
سلام پسر من هم حرف نمیزنه، توی کلاس کاردرمانیچه کاری انجام میدادن که الان داره کلمه هایی رو میگه؟ ممنون میشم اگر هر گونه راهنمایی که بلد هستید رو بگید خدا خیرتون بده🙏🙏🙏🙏🙏
سلام پسر من هم حرف نمیزنه، توی کلاس کاردرمانیچه کاری انجام میدادن که الان داره کلمه هایی رو میگه؟ مم ...
ببین من اول پیش دکتر پیشیاره بردم اونجا بهش ماساژ داد بعد یهو به حرف اومد البته کلمات نامفهوم و همزمان چهارماه فشرده کاردرمانی هم انجام شد وبعدش تا الان که شش سالش هم چنان کلاساش میبرم وخدارا شکر تقریبا جواب گرفتم شماهم کاردرمانیش ببرید ورود خسته نشید به کاردرمانتون اعتماد کنید
سلام دوست عزیز، خدا شما رو حفظ کنه ، میشه بپرسم کجا رو ماساژ دادن؟ لبها ، فک و زبان یا لبها؟ متوجه ا ...
راستش تقریبا تمام بدنش هرقسمت ماساژ مخصوص داشت وچون بچه من پسر بود دکتر پیشیاره گفتند باید پدرش انجام بده آموزش دادند بعد هر مشکلی ماساژ مخصوص خودش داره
راستش تقریبا تمام بدنش هرقسمت ماساژ مخصوص داشت وچون بچه من پسر بود دکتر پیشیاره گفتند باید پدرش انجا ...
عزیزم خدا خیرت بده الهی ، به من بگو کجاها ش رو ماساژ دادین شاید بچه ی من هم به حرف بیاد و از این سختی و زبون بستگی دربیاد، من شهرستان زندگی میکنم و تهران رفتن با این شرایط برای خودم و بچه م خیلی سخته وگرنه میبردمش پیش دکتر پیشیاره، فقط راهنماییم کن کجاها بچه رو ماساژ بدم یا بگم به پدرش انجام بده! خدا خودت و عزیزانت رو حفظ کنه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹