2777
2789
عنوان

خوشگل بودن برا دختر خیلی مهمه مگه نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 48 پست

سلام

بستگی به طرف مقابل داره 

معمولا کسایی که زیاد به ظاهر طرفشون اهمیت میدن زود زده میشن چون چشم هر روز یه زیباترشو میبینه

اما کسایی هم که زیبایی درون براشون مهمه اونا خیلی وفادارتر هستن

خوشگل بودن خوبه ولی تضمینی واسه خوشبختی نیست 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا اولا که همه ی دخترا خوشگلن فقط بعضیا به خودشون نمیرسن باید ببینی چه مدل مویی عالیه برای تو چه نوع لباسایی هیکلتو خوب نشون میده چه آرایشی صورتتو بهتر نشون میده

بعدشم اخلاق ام خیلی رو ظاهر تاثیر داره خیلیا اگه فقط قیافشونو ببینی میگی چه خوشگله بعد که دهنشو باز می‌کنه بدت میاد ازش -_-

😑 طرز صحبتت ،آگاهیت، شعورت، ادبت و اینا مهمن چون دسته خودتن،اندامتم اگررر خوشت نمیاد میتونی با ورزش بهترش کنی ،البته ن بخاطر پسرا واینا، ولی بخاطر قیافت و اینا هیییچ وقت خجالت نکش

نوچ برای دختر فقط سیاست مهمه 

بیا صدتا خوشگل بدون سیاست نشونت بدم ک شانسشون خ بده بخاطر اینکه سیاست ندارن 

بیا چندتا هم زشت نشونت بدم ک از هزارتا خوشگل شانسشون بهتره چرا چون باسیاستن

خوشگلی ادمارو جذب میکنه ولی این  اخلاق و سیاست ادمارو نگهمیداره

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خب اونم ندارم  ینی خوشگلم ؟ میگن خوشگلا شانس ندارن

نمیدونم ولی منم هرچی خوشگل دیدم بیشترشون شانس نداشتن ولی شانس خیلی مهمه تو همه جای زندگی مخصوصااااا ازدواج مهمه یکیا دیدم عملا هیچ جذابیتی نداشت بهترینا زندگیا داره شوهرشم عاشقشه این جیه شانسه دیگه حالا شماهم صبرکن شاید شانسی شدی

خاک تو مخم سیاستم ندارم . اخه من . 

تو اعتمادبنفس نداری 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نوچ برای دختر فقط سیاست مهمه  بیا صدتا خوشگل بدون سیاست نشونت بدم ک شانسشون خ بده بخاطر اینکه ...

دقیقا

تعریف نباشه من خوشگلم ولی سیاست صفرررر

زندگیمم داغونه

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
نمیدونم ولی منم هرچی خوشگل دیدم بیشترشون شانس نداشتن ولی شانس خیلی مهمه تو همه جای زندگی مخصوصااااا ...

من ک بدشانسش بودم

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈