2821
2789
عنوان

تاخیر پریودی

217 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من ا فروردین اولین روز پریودم بود با توجه به اینکه هر دفعه۳ یا ۴ روز جلوتر پریود میشدم این سری تاخیر دارم ولی زیر دلم و پاهام و کمرم درد میکنه دو سه روزه صورتمم پر جوش شده😕الان چکار کنم من؟(مجرد هستم)

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

منم اینبار ۸ روزه عقب انداختم مجردم 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم اینبار ۸ روزه عقب انداختم مجردم 😑

تغییر فصل میتونه دلیل باشه؟یا استرس ؟نمیدونم برم دکتر نرم تو این وضع کرونا😐

تغییر فصل میتونه دلیل باشه؟یا استرس ؟نمیدونم برم دکتر نرم تو این وضع کرونا😐

اره عزیزم.. یا مثلا اگه مریض باشی قرص مصرف کنی اونم تاثیر میذاره تو عقب افتادنش..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره عزیزم.. یا مثلا اگه مریض باشی قرص مصرف کنی اونم تاثیر میذاره تو عقب افتادنش..

نه قرص سیتریزن فقط مصرف میکنم اونم نه الان ۲ ماه هر دفعه دو روز زودتر پریود میشدم نمیدونم کم تحرک بودم این ماه یا دلیل خاصی داره صورت و گردنم پر جوش

هنوز تاخیر نداشتی که من ۶ روزه عقب انداختم علتشم استرس بود حالا نمیدونم چیکار کنم😕

الان هم نشدید؟مجردید؟والا من از دیشب اونقدر چای زعفرون خوردم دیگه نا ندارم😂جایی برای خوردن سحر و افطار نموند 

نه قرص سیتریزن فقط مصرف میکنم اونم نه الان ۲ ماه هر دفعه دو روز زودتر پریود میشدم نمیدونم کم تحرک بو ...

منم نشدم اعصابم خورد میشه وقتی عقب میفته.. باید گرمیجات بخوری.. احتمالا سردی زیاد خوردی رحمت سزدی کرده..