2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
اره عزیزم مجردم و متولد۷۷..گلم چ فایده سهمیه داشته باشی اما نتونی ازش استفاده کنی ..من نمیدونم واقعا ...

عزیزدلم منم متولد ۷۹ ام فارع التحصیل سال ۹۸ ام اصلا تا حالا کنکور ندادم هی امروز و فردا کردم ولی تازه برای۱۴۰۰ شروع کردم کنکور میدم امسالم نتیجه نگیرم سال بعد اخرین بارمه که کنکور میدم توم ناامید نشو ازهمین حالا برو بشین درساتو بخون. دانشگاه که نمیری؟؟فقط دیپلمی دیگه؟ سنتم که ۲۲ هست سنی نداری که

عزیزدلم منم متولد ۷۹ ام فارع التحصیل سال ۹۸ ام اصلا تا حالا کنکور ندادم هی امروز و فردا کردم ولی تاز ...

اره عزیزم دانشگاه نمیرم و امسال آخرین سالی هست که کنکور شرکت میکنم ولی اونقدر نخوندم که نمیدونم چجور باید بخونم از چی باید شروع کنم چه قسمتایی رو باید بخونم کلا گیج گیجم😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دانشگاه نمیرم و امسال آخرین سالی هست که کنکور شرکت میکنم ولی اونقدر نخوندم که نمیدونم چجور ...

اگع بتوتی با یک نفر دیگه هم بخونی که روحیه بگیری یا بتونی به یک نفر گزارش خوندن رو بدی خیلی خوبه 

خیلی توضیحاتت مفیدبودمرسی که وقت گذاشتی و تایپ کردی،من دقیقا اون آدمی ام که با هیچی الان خوشحال نمیش ...

خواهش میکنم خوشحالم که به کارت اومده 

تنها نیستی تو این حس و حالت کم خونواده ای پیدا میشه که بچه اشون رو سال کنکور بفهمه🙃

واسه مشاور ببین واقعا واجب نیست که بخوای فکر کنی چون نداری پس دیگه تمومه همون کانال نوتروفیل رو توی تلگرام سرچ کن واسه تک تک درسا و نحوه خوندنشون،جمعبندی،آزمون و تراز و برنامه ریزی و تغذیه و هرچی که بخوای توضیح داده از مشاور حضوریم با حوصله تره 

نگو هیچ امکاناتی ندارم همین گوشی و اینرنتی که داری یعنی هزار تا مشاور و کتاب و کلاس داری پس دل بده به دل آرزوت 

مطمئن باش موفق میشی 

ذهنت رو محدود نکن مجبور کن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
خواهش میکنم خوشحالم که به کارت اومده  تنها نیستی تو این حس و حالت کم خونواده ای پیدا میشه که ب ...

فدات شم عزیزم..بازم ممنونم از وقت و انرژی ای که گذاشتی ..خیلی واقعا مفید بود ..انشالله از فردا استارت قوی

موفق و پیروز باشی در پناه خدای مهربون❤❤❤😘😘😘