2777
2789

استراحت کن دوباره دیدی فورا برو دکتر...

اسی جون با اجازت یه سوال 

بچه ها نیشه ک کسی باردار باشه و اصلاااااااااااااا ترشح نداشته باشه ؟؟؟؟ یا اگ باشه در طول روز کلااااااااا یک قطره ؟ 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

شاید عفونت داری زنگ بزن دکترت

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین واسه این چیزا حتما باید بری دکتر و سونو بشی اینجا اطلاعات هم بدن کاری برات نمیتونن بکنن اگه نگرانی‌ای باشه باید حتما چک بشه و دکتر راه‌حل بده

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
استراحت کن دوباره دیدی فورا برو دکتر... اسی جون با اجازت یه سوال  بچه ها نیشه ک کسی باردار با ...

من که باردارم تو بارداری ترشحات خیلی زیاد میشه گلم

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
حتما زنگ بزن دکترت،،  اصلا تکون نخور و استراحت کن

اشتباه ریپلای کردی عزیزم

اما همینجا خیلیا رو دیدم ک کلا ترشح نداشتم میخواستم ببینم چقد صحت داره .. 

نمیدونم عزیزم من تجربه خودمو گفتم