دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گفتم بین این سه تا کدوم قشنگتره دیگه نگفتم بگین هیچکدوممن بین این همه اسم این سه تا رو پسندیدم ...
من به شوخی گفتم یکم انتقاد پذیر باش اگه با خواهر شوهرتم همینجوری حرف میزنی توقع قربون صدقه نداشته باش
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
اسم ی چیز شخصیه اصلا از دیگران نظر خواستن اشتباهه. من و همسرم از ماه اول بارداری اسم دختر و پسر انتخاب کردیم الانم ک معلوم شده جنسیت چیه همونو گذاشتیم
خوب کاری کردین منم سر پسرم وقتی جنسیتش فهمیدم ب کسی نگفتیم وقتی دنیا آمد گفتیم دیگه اون موقع ...
منم اعصابم خورد میشه یکی هی پیشنهاد اسم بده
حالا اون روز از دهن خودم پرید گفتم من رستا دوس دارم😲😲چشت روز بد نبینه نشستن همسرو پر ...
نه نگو اصلا بچه شماست نه اونا