2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم دختر(تو راهیم)

310 بازدید | 13 پست

بگین کدوم اسم قشنگ تره برام مهم نیس ب اسم آراد بیاد یا نه میخام بین اسمای ک گفتم ببینم کدومش بهتره

تعداد رای : 41
نظرسنجی
اتریسا
3
7%
رستا
11
26%
دل ارا
18
43%
:/ -_- ☺
9
21%

هیچ کدوم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هیچ کدوم

گفتم بین این سه تا کدوم قشنگتره دیگه نگفتم بگین هیچکدوم‌من بین این همه اسم این سه تا رو پسندیدم 

اگ خوشت نیومد نظر نمی دادی 

دقیقا شدی مثل خاهرشوهرام وقتی از ی چی خوششون نمیاد میزنن دل طرفو سیاه میکنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم بین این سه تا کدوم قشنگتره دیگه نگفتم بگین هیچکدوم‌من بین این همه اسم این سه تا رو پسندیدم  ...

من به شوخی گفتم یکم انتقاد پذیر باش اگه با خواهر شوهرتم همینجوری حرف میزنی توقع قربون صدقه نداشته باش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

توقع ندارم ولی خب توقع ندارم دل طرفو زده کنن 

اسم ی چیز شخصیه اصلا از دیگران نظر خواستن اشتباهه. من و همسرم از ماه اول بارداری اسم دختر و پسر انتخاب کردیم الانم ک معلوم شده جنسیت چیه همونو گذاشتیم 

اسم ی چیز شخصیه اصلا از دیگران نظر خواستن اشتباهه. من و همسرم از ماه اول بارداری اسم دختر و پسر انتخ ...

خوب کاری کردین 

منم سر پسرم وقتی جنسیتش فهمیدم ب کسی نگفتیم وقتی دنیا آمد گفتیم دیگه اون موقع وقت نبود نظر بودن 

ولی سر این خیلی بیشعور بازی دارن درمیارن

خوب کاری کردین  منم سر پسرم وقتی جنسیتش فهمیدم ب کسی نگفتیم وقتی دنیا آمد گفتیم دیگه اون موقع ...

منم اعصابم خورد میشه یکی هی پیشنهاد اسم بده

منم اعصابم خورد میشه یکی هی پیشنهاد اسم بده

حالا اون روز از دهن خودم پرید گفتم من رستا دوس دارم😲😲چشت روز بد نبینه 

نشستن همسرو پر کردن 

همسرم گفت اصلا رستا نه درواقع ک قبلنا عاشق اسمش بود هی باهاش حرف میزد 

الان ی دو روزی هست راضیش کردم😔

حالا اون روز از دهن خودم پرید گفتم من رستا دوس دارم😲😲چشت روز بد نبینه   نشستن همسرو پر ...

نه نگو اصلا بچه شماست نه اونا