2777
2789

سلام دوستان من یک تحقیق دارم برای بچه خواهرم انجام میدم که در موضوع اصلیش بیماری ها و نحوه ایجاد و یا مبتلا شدن افراد به اون رو باید داخلش داشته باشم.

طبق بررسی هایی که کردم اکثر بیماری هایی که بهش مبتلا میشیم به علت کمبود یک ویتامین در بدنمون هست و ازونجایی که وقت کافی از خانه داریو نگهداری دخترم برام نمیمونه گفتم اینجا تاپیک بزنم تا از شما بپرسم تا نوع ویتامین و بیماری هایی که در اثر کمبود اون در بدن بروز میده رو بگید. دستتون درد نکنه امیدوارم ظهر که اومدم نتایج خوبی داشته باشیییییم   

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

بیماری ها از جایی به وجود میان که طرف روانی میشه میاد یه ملتو اسکول میکنه میگه سرطان دارم مثل دلوینت

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری ها از جایی به وجود میان که طرف روانی میشه میاد یه ملتو اسکول میکنه میگه سرطان دارم مثل دلوینت

نظر جامع و کاملی بود

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

واقعا اگه دروغ میگفت که خیلی بده...خدا بهش رحم انشالله سالم باشه و خدا بزاره پای بچگیش وگرنه خدا رو خوش نمیاد جلوی پای ادم میزاره...حالا اگه باردار باشه که بدتر 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

عزیزم تو کتاب شفای زندگی منشا بیماری ها رو گفته از نظر روحی

مثلا دور از جون

سرطان بعلت نبخشیدن طولانی مدت و کینه های قدیمی و ...

علت پزشکی رو نمیتونیم به قطعیت بگیم 

و در این مورد فقط پزشکان میتونن با بررسی ازمایشات نظر بدن

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

دروغ میگفت؟؟؟ 

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
😂😂 دلت پره ها

بخدا قلبم درد گرفت جوری که ۳ تا پراپرانول خوردم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
دروغ میگفت؟؟؟ 

بگم خبر مرگش یا نهههه

خب شاید واقعا داره 

نخوندی پیام نی نی یارو؟