2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

109 بازدید | 12 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر

من سه روز از موعدم گذشته امروز صبح دیدم یه لک قهوه ای رنگ مایل به قرمز دیدم و سمت چپ شکمم درد میکنه میتونه از لانه گزینی باشه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم سه روز قبل پریودم دقیقا لک قهوه ای دیدم گفتم پریود میشم حتما ولی نشدم

دیشب بیبی چک زدم مثبت شد

ایشالا ک بارداری 

پریودای منم منظم نیست عقب میندازم همیشه

سعی کن استرس نداشته باشی

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
فقط یه قطره بود یا بازم اومد؟

نه قطره نبود دوبار لباس زیر کامل کثیف شد

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
مثل پریودی بود؟

اره لخته بود قهوه ای روشن فک کردم پریود میشم ولی هیچ دردی نداشتم زیر شکمم 

شک کردم ولی بیخیالش شدم