2777
2789
عنوان

نارسایی قلبی

7441 بازدید | 30 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد مادرم یه مدتیه که درگیر نارسایی شدید قلبی شده بعد نه داروهاش رد خورد نه عمل کرد.

الانم لاغر و داغون شده ، نه میتونه بخوابه نه میتونه غذا بخوره و من چند روز پیشا یواشکی داشتم میشنیدم که داداشم داشت به دوستش میگفت ؛ مامانم داره میمیره. 

اخه همش هم داره سرفه میکنه و غذای درست نمیتونه بخوره و پاهاش همش باد میکنه

ینی من و برادرم خودمونو کشتیم که قرصاش رو بخوره ولی اصلا گوش نکرد و الان به یک وضعیت خیلی بدی افتاده

دیگه خسته شدم بخدا از این شرایط

دوستان تورو خدا یه دعایی هم برای ما بکنید شاید واقعا یه معجزی بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا قرص نمیخوره منم مشکل قلبی دارم اما قرصامو میخورم به مادرتون بگین بخاطر وجود شما قرصاشو بخوره

اصلا به هیچ وجه راضی نمیشه

ینی داداشم بهش گفت اگه قرصات رو نخوری من خودم رو میکشم ولی گوش نکرد باز

چرا نمیخورن علتشو پرسیدین ازش؟له کن قرصاشو بریز تو آب بده بخوره قایمکی

میگه از خوردن قرص اصلا خوشم نمیاد

نه عزیزم اصلا دارو های قلب رو که نمیشه یواشکی داد اخه 

ینی اصلا هیچ دارویی رو نمیشه یواشکی داد 

بستری شون کنین عزیزم،دوز دارو ها رو براشون تنظیم میکنن حالشون بهار میشه

البته تو این اوضاع کرونا بستری هم بی خطر نیست

خودتون نمیتوتین دارو ها رو توی اب حل کنین بدین بخورن؟حداقل بخشبش رو

ای وای... می‌ترسه از عمل؟ 

منم همسرم نه ماه پیش جراحی قلب باز کرد،الان خداروشکر خیلی بهتره، هر جوری هست راضیش کنید و ببریدش دکتر... آخه چرا دارو نمیخوره، با کی داره لج میکنه... هر جور میتونید قانعش کنید.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بستری شون کنین عزیزم،دوز دارو ها رو براشون تنظیم میکنن حالشون بهار میشه البته تو این اوضاع کرونا بس ...

عزیزم اصلا نه قبول میکنه دارو بخوره

نه قبول میکنه بستری بشه 

یبار داشتیم میبردیمش بستریش کنیم ، انقدر باهامون دعوا کرد و داد زد که گفتیم الان قلبش میگیره 

ولش کردیم دیگه

نمیدونم والا منم بخدا اصلا با دارو خوردن مشکل داره عمل قلب باز باید میکرد

مامان منم مشکل قلب داره قرصاشو تمدید نگرد، استراحت نکرد حرص خورد فشارش رفت رو 23، ما گفتیم دگ تمومه، وقتی دید ما داریم داغون میشیم ب خودش اومده الان، متقاعدش کنید بخاطر بچه هاش باید خوب باشه

عزیزم اصلا نه قبول میکنه دارو بخوره نه قبول میکنه بستری بشه  یبار داشتیم میبردیمش بستریش کنیم ...

به نظر میاد افسرده ست ،یکی از تظاهرات افسردگی همینه

ببریدش روانپزشک خداقل شاید داروهای اونو توتستین ی مدت بعش بدین

ای وای... می‌ترسه از عمل؟  منم همسرم نه ماه پیش جراحی قلب باز کرد،الان خداروشکر خیلی بهتره، هر ...

عزیزم بله از عمل که به شدت میترسه

واصلا به هیچ وجه راضی نمیشه بره بستری بشه

یبار داشتیم میبردیمش بیمارستان انقدر که جیغ و داد کرد ، حالش داشت بهم‌میخورد ، دیگه منصرف شدیم

به نظر میاد افسرده ست ،یکی از تظاهرات افسردگی همینه ببریدش روانپزشک خداقل شاید داروهای اونو توتستین ...

اصلا روانپزشکی رو که یه درصد هم قبول نداره 

ینی اگه بخوایم ببریمش عمرا اگه بیاد

مامان منم مشکل قلب داره قرصاشو تمدید نگرد، استراحت نکرد حرص خورد فشارش رفت رو 23، ما گفتیم دگ تمومه، ...

عزیزم اصلا به هیچ عنوان متقاعد نمیشه 

الان حدودا ۱ ساله که همینطوره

داداشم بهش گفت اگر داروهات رو نخوری خودمو از پنجره پرت میکنم پایین 

خواهرم انقدر خودشو زد گفت داروهات رو بخور اصلا گوش نمیده