2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ماشین خوب و جاداری هستش

ولی من اصلا دوس ندارم

جوون پسند نیست

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
ماشین خوب و جاداری هستش ولی من اصلا دوس ندارم جوون پسند نیست

منم بخاطر جادار بودنش میخوام. تیبا واقعا جاش تنگه. و دلم‌میخواد یک ماشین بزرگ و راحت بخریم. همسرمم سمند و پیشنهاد دادن

منم بخاطر جادار بودنش میخوام. تیبا واقعا جاش تنگه. و دلم‌میخواد یک ماشین بزرگ و راحت بخریم. همسرمم س ...

خب اگه دنبال ماشین جادار هستین 

سمند بهترین گزینه هستش

خیلی جادار هستش و اینکه ماشین محکمیم هست

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔