2777
2789
عنوان

وسواس در غسل 😢

3946 بازدید | 34 پست

سلام خانوما

من شدیدا توی غسل کردن وسواس دارم و زمان زیادی هم طول میشکه غسل کردنم😔میدونم اصراف در آب گناه کبیرس و خیلی دوست دارم وسواسمو ترک کنم اما هر چی تلاش میکنم نمیتونم😭 راه حل یا پیشنهادی ندارین که منو نجات بدین از این وسواس؟؟؟؟😢

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بگو غسلم درست باشه یا نباشه هر طرفمو ۲۰ ثانیه فقط میشورم ...بشور بپر بیرون 

مطمعن هم باش درسته ...والا گفتن با یه افتابه اب غسل درسته با یه لیوان اب هم وضو ..دیگه شور همه چی رو در نمیارن که 

چند بار اینا رو به خودت بگی حله

اسراف درسته البته⚘

منم تو وضو وسواس دارم، انقدر دستم رو میکشم که آبش خشک میشه، بعد چون خشکه میگم حتما مسحم اشکال پیدا میکنه، قطع میکنم و دوباره از اول...

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

گلم خب وقتی بدونی با این وسواس شیطان خوشحال میشه ازت و خدا عمگین اونوقت نظرت چیه؟؟اراده جنگ با یک شیطان ضعیف البته ب قول قران ک فرمود کید شیطان ضعیف است رو قطعا داری مهربونم .  شکستش بده برو مرحله بعدی 😉

خیلی سریع غسل کن مطمئن باش آب میرسه همه جا و قبوله.وقتی میدونی اگه سریع هم غسل کنی قبوله پس چرا زیاد طولش میدی و گناه کبیره میکنی.

یه مدت به حرف شیطان گوش نده که آزارت میده و میگه باید طولش بدی نکنه غسل ت اشتباه باشه گوش نکن و اعتنا نکن خودش زود نا امید میشه و میره

فقط بدون اگه ۵ دقیقه یا ۲۰ دقیقه هم عسل کنی هر دوش فرقی ندارن با هم

سلام عزیز 

نباید بهش توجهی کنید و وقتی میبینید فکر میکنید جایی رو نشستید برنگردید دوباره بشورید تا انشاءالله وسواس از بین بره و اینکه سوره ناس زیاد بخونید برای رفع وسوسه موقع غسل کردنم استغفار و صلوات فراموش نشه تا شیطان دور شود وبتونید راحت غسل کنید به حق همین شب های عزیز انشاءالله بهترشویدالتماس دعا

عزیزم مهم نیته

خدایی که حتی تو نماز و روزه به بیمارا و ... تخفیف میده

غسل تورو هم قبول میکنه 

دلیل این که انقدر دقیق مشخص کردن غسل چطوره برای اینه که به مرور زمان و سالهای زیاد تغییر نکنه

وگرنه معنیش این نیست که خودتو اذیت کنی نیت کن که به درستی انجامش بدی

شک تو نماز هم اکثرا باطله چه برسه غسل

شیطونو لعنت کن یکبار انجام بده بگو شد دیگه نکن بیا بیرون فقط باید جلوش بایستی همین

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
منم مثل شمام دو سه بار غسلو تکرار میکنم میگم نکنه اشتباه شده😅🤣😍

من توی حموم دلم راضی نمیشه بعدشم که از حموم میام بیرون عذاب وجدان میگیرم که چرا اینقدر اسراف کردم😭خدایا چیکار کنم

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...