2777
2789
عنوان

فوت مادربزرگم

270 بازدید | 14 پست

بچه ها مامانبزرگم چند روزیه فوت کردن و من خیلی بی تابم  و دلتنگش.. همش گریه... و بگم که وابسته بودم... الان دیگه احساس میکنم دوس دارم بمیرم برم پیشش... میخوام بدونم اون میبینه منو؟ میشنوه منو؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدات ولی بارها تجربه کردم که کاملا مخصوصا مادرم از اتفاقات زندگیم خبر داره و کاملا اگاهه

دلم میترکه وقتی جای خالیشو میبینم... فقط میخوام مطمئن بشم اموات جاشون اونجا بهتر از این دنیاست

حال پارسال منو داری وقتی عزیزم رفت .

بهتر میشی 

آره میبینتت 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

خدارحمت کنه عزیزم 

خداصبرشو میده جاش بهشت باشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
دلم میترکه وقتی جای خالیشو میبینم... فقط میخوام مطمئن بشم اموات جاشون اونجا بهتر از این دنیاست

قطعا آدم خوبی بوده و نوش اینامه دوسش داره و جاش خوبه براش خیرات زیاد بده

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

خدا رحمت کنه من مادرم خواهرم پدرم فوت کردن فقط به خاطر دخترم نفس میکشم

خیلی ناراحت شدم 

بافاصله از هم فوت کردن؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
لطف دارید بله با فاصله از هم سال 84مادرم94خواهرم 97پدرم

خدا رحمتشون کنه منم سال ۸۹ مامانم فوت کرد هنوز با مرگش کنار نیومدم بعضی شبا گریه میکنم بعد میخابم

خدا رحمتشون کنه منم سال ۸۹ مامانم فوت کرد هنوز با مرگش کنار نیومدم بعضی شبا گریه میکنم بعد میخابم

خدا رحمت کنه منم همین طور گاهی فکر میکنم زنده هستن تو خونشونن

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم