2777
2789
عنوان

بچه ها اگه جای من بودین چه کار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

وای چقد قشنگ نوشتی قشنگ خودمو گذاشتم جات متاسفم ک توی این شرایطی ،،،چیزی ک ب ذهنم میرسه اینه فعلا چیزی نگ ولی دنبال ی کار دیگه باش پیدا کردی بیخیال اینجا شو

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حرفاتون واقعیه الهی به زمین گرم بخوره...عوضی میخواد خودت بذاری بری. حیوون کثیف.

دقیقا یه جور رفتار میکنه که خودم میفهمم میخواد بزارم برم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

من اونجا نمیموندم😥

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
چاره ندارم

الان کهجایی حضوری نیس بچه هاتون کجا کلاس میرن

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
الان کهجایی حضوری نیس بچه هاتون کجا کلاس میرن

نه انلاین هستن پسرم کلاس دومه خودم باید کنارش باشم دخترمم خودش کلاس داره صبحا 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
نه انلاین هستن پسرم کلاس دومه خودم باید کنارش باشم دخترمم خودش کلاس داره صبحا 

شما که خیاط هستین در کنارش بگردین یه کار بهتر پیدا کنین حتی فروشندگی یا هرچیزیکه حرمتتونو نگه دارن محیط سفره خونه خوب نیست

بچه ها اینجا دیگه فکرم راحته مشکل غذا ندارم خودتون میدونید که تهیه خورد و خوراک چقدر هزینه داره هر ج ...

عزیزم😔واقعا چه زندگی وحشتناکی شده به جای اینکه صاحبکار هوای نیروی خودشو داشته باشه جلوی مردم بدتر نیروی خودشو خورد میکنه واقعا متاسفم واسش 

به نظر من بگرد یه شغل مربوط به همین پیدا کن چون اینجوری هم میتونی بگی سابقه کار دارم هم دوباره بحث و خرج خورد و خوراک رو نداری‌به هرکی مسشناسی بسپار انشالا پیدا میشه به محض اینکه پیدا شد بیا بیرون قربونت بشم❤️ایشالا خدا هزار برابر زحمتی که توی این وضع به این سختی میکشی بهت برکت و خوشحالی بده😘

من تو جایگاه تو نیستم بخوام جات تصمیم بگیرم

من باشم نمیتونم تحمل کنم

از خدا میخوام جای بهتر واسه م جور کنه

خدا روزی رسانه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا