2789
عنوان

یه سوال

332 بازدید | 12 پست

تو یه سایت نوشته بود روزهای قمر درعقرب دعا ننویسید بعد نوشته بود چه روزهایی ننویسید و نوشته بود که تاریخ ها به قمری هست

حالا سوال من اینه که برای دعا نوشتن باید قمر در عقرب نبودن به قمری رو درنظر بگیریم یا به شمسی یا هر دو

قمری یعنی زمان های قدیم

شمسی یعنی الان 

قمری یعنی زمان های قدیم؟/:

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

با تقویم معادل سازی کن قمری هارو ببین تاریخ شمسیش کی میشه

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین فک میکنم اینطوری باشه که اسد میشه ماه مرداد از روز ۶ تا ۸ اش

بازم نمیدونم از ی نفر که مطمئنه بپرس

به ترتیب ماه های سال هست مثلا حمل یعنی فروردین 

ببین تو این سایت نوشته بود که روزهای قمر در عقرب چه روزهایی هست و نوشته بود که تاریخ ها به قمری هست

منم سرچ کردم تبدیل تاریخ ، تاریخ روزی که می خواستم بنویسم رو زدم مثلا ۳۰ فروردین دیدم روزشو زده ۶ ، اینجا هم زده فروردین از روز ۱۶ تا ۱۸ قمر در عقرب هست به قمری 

ببین فک میکنم اینطوری باشه که اسد میشه ماه مرداد از روز ۶ تا ۸ اش بازم نمیدونم از ی نفر که مطمئنه ب ...

اونو میدونم به ترتیب برج هاس حمل ، فروردین  همینجوری به ترتیب نوشته فروردین اردیبهشت خرداد

یه سرچ کردم روزهای قمر در عقرب اومد ،من خودم متوجه شدم اینارو 

فقط الان نمیدونم که اگه بخوام دعا بنویسم روزهای قمر در عقرب قمری رو در نظر بگیرم یا شمسی رو یا هر دورو

به نظر خودم که الان مهمه ، خب من الان می نویسم پس شمسی مهمه

ببین فک میکنم اینطوری باشه که اسد میشه ماه مرداد از روز ۶ تا ۸ اش بازم نمیدونم از ی نفر که مطمئنه ب ...

بعد تو اون سایت نوشته بود که یه ساعت قبل از طلوع آفتاب دعا بنویسید منم سرچ کردم طلوع آفتاب که بدونم ساعتشو دقیقا

بعد نوشته بودهمه ی روزهای هفته برای دعاهای خوب ، خوبه مثله محبت و زبان بند

ولی دعاهای بد مثله جدایی شنبه و سه شنبه باید نوشت