2777
2789

من مادرم فوت کردن بعد پدرم ازدواج کرد تمام زندگیش و به باد داد شوهرم مثلاً عاشقم بود ازدواج کردیم ولی اندازه موهام کنایه شنیدم آدما عادت دارن چیزای بی ربط و به هم ربط بدن

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزمن ایناهمه بهانه ان ک برن چون قسمتت نیست قسمتت باهرکی باشه خداوند چنان جورش میکنه ک نمیدونی چجور ازدواج کردی فعلا زمانت نیومده بیاد خدا خودش جور میکنه الکی ب این چیزا فک نکن از یه جنبه دیه فک کن 

نه عزیزم با پنهان کردن که نمیشه زندگی شروع کرد. آخر که چی؟

عزیژم این حرف من نیست،حرف روانشناس هاست 

این لینک رو بخون،به موضوع شما بی ربط نیست

این هم میکه قبل از جلسه ی دوم نباید بگین.اسمش مخفی کردن نیست چون بالاخره بعد از دو سه جلسه بهشون میگین،فقط در این فاصله به اونا فرصت میدین خود شما رو بهتر بشناسن

https://www.google.com/amp/s/www.porseman.com/article/amp/%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D8%B1/35855

کسی که هی می گفت خیلی دوست دارم وقتی فهمید رفت که رفت. 

کار خوبی میکنی همون اول میگی،وقتی احساسی شکل نگرفته برات سخته وای به روزی که دلت هم بلرزه واسه رفتنش ،اونی که رفتنیه بزار بره زودتر ،قطعا نیمه گمشده ی شما پیدا میشه که خودش اگاهانه میاد جلو و میگه در جریان همه چیز هست و براش مهم نیست 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
هفده سالشه آقای خواستگار

۱۶ بود💔

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
عزیژم این حرف من نیست،حرف روانشناس هاست  این لینک رو بخون،به موضوع شما بی ربط نیست این ...

عزیزم من چند جلسه بعدم گفتم میرن به هزار و یک دلیل. 

باور مکن که عاشق صادق خطا کند....

اسی جان به نظرم همین اقا عرفان رو بردار بروو به نظر میرسه که خیلی هم مشتاق هستن...

خوشبخت باشین

شوخی# ⁦ಠ_ಠ⁩

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
عزیزم من چند جلسه بعدم گفتم میرن به هزار و یک دلیل. 

خب در اون صورت کاری لز دستت برنمیاد باید منتظر کسی بمونی که روشنفکرتر باشه قدر شما رو‌هم بدونه

ان شاءالله زود پیدا میشه

نه پول داره نه کار داره فقط درک داره 

😂😂💔

اسی جان به نظرم همین اقا عرفان رو بردار بروو به نظر میرسه که خیلی هم مشتاق هستن... خوشبخت باشین ش ...

فقط یادت رفت بگی حواس اسی به کلاس آنلاین و تکالیف آقا عرفان باشه خدا نکرده عقب نمونه

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
فقط یادت رفت بگی حواس اسی به کلاس آنلاین و تکالیف آقا عرفان باشه خدا نکرده عقب نمونه

😂😂😂😂اسی ببخشید من توتاپبکت بیشتر خنده ام گرفت.. 

انشاالله اون کس که لیاقت داره پیدابشه 😊

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز