2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر آن باغی که نخلش سر به در بی

مدامش باغبون خونین جگر بی

بباید کندنش از بیخ و از بن

وگر بارش همه لعل و گوهر بی

گر دهد چرخ به من فرصتی ای باده خوران/////// فرش این میکده ها را ز عبا خواهم کرد //////// آنقدر جامه و دستار ستانم از شیخ ////// خون صد شیخ به یک مست روا خواهم کرد

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده اش نیکو نگهداشتوگرنه صد قدح نفتاده ب ...

مو آن آزرده ی بی خانومونوم

مو آن محنت نصیب سخت جونوم

مو آن سر گشته خاروم در بیابون

که هر بادی وزه پیشش بمونوم

گر دهد چرخ به من فرصتی ای باده خوران/////// فرش این میکده ها را ز عبا خواهم کرد //////// آنقدر جامه و دستار ستانم از شیخ ////// خون صد شیخ به یک مست روا خواهم کرد

به صحرا بنگروم صحرا ته وینوم

به دریا بنگروم دریا ته وینوم

به هر جا بنگروم، کوه و در و دشت

نشان از قامت رعنا ته وینوم

مو آن آزرده ی بی خانومونوم مو آن محنت نصیب سخت جونوم مو آن سر گشته خاروم در بیابون که هر بادی وزه پی ...

غریبی بس مرا دلگیر دارد

فلک بر گردنم زنجیر دارد

فلک از گردنم زنجیر بردار

که غربت خاک دامنگیر دارد

مو که افسرده حالوم چون ننالوم

مو که پژمرده حالوم چون ننالوم

همه گویند فلانی ناله کن

تو آیی در خیالم چون ننالوم

غم عشقت بیابان پرورم کردفراقت مرغ بیبال و پرم کردبمو واجی صبوری کن صبوریصبوری طرفه خاکی بر سرم کرد

واجی یعنی چی.

من متوجه اش نمیشم

مو که افسرده حالوم چون ننالوم مو که پژمرده حالوم چون ننالوم همه گویند فلانی ناله کن تو آیی در خیالم ...

غم عشقت بیابان پرورم کرد

فراقت مرغ بیبال و پرم کرد

بمو واجی صبوری کن صبوری

صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد