2777
2789

پربازدیدا مراجعه کنید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کاربری بود که تمام وقت انلاین بود باهمه گرم میگرفت کلی طرفدار پیدا کرده بود الکی خیلیا گندش کرده بودن مریدش شده بودن الان مشخص شد همه حرفاش دروغ بوده تا چند دیقه قبلم مریداش داشتن بقیه رو میتوپیدن که دنیا اینجوری نیست دروغگو یست نی نی یار اومد مشخص کرد کلا دروغگو بوده و با دوتا کاربری مردم سرکار میذاشته

چندتا دیگم هستن که متاسفانه همینجور الکی گندشون کردن اگه چیزی هم بگی میگن شما حسودین چش ندارید ولی اشتباه میکنن تو مجازی اینجور اعتماد میکنن به کسی

بچه ها میشه بگین چطوری شک کردین ک اونو دلوینت یکی هستن

یه زهرا نامی گفت که یکی هستن و این حرفا 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
ی کاربری بود که تمام وقت انلاین بود باهمه گرم میگرفت کلی طرفدار پیدا کرده بود الکی خیلیا گندش کرده ب ...

باشه مثلا چیا میگفته چرا طرفدار داشته

من خود ب چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
چیزی دستگیرم نشد میشه خلاصه بگی

من دنبالش نرفتم جانم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم