2777
2789
عنوان

برم جلو درشون؟

184 بازدید | 29 پست

یه خانومی که قبلا خم امده بود آرایشگاهم تقریبا ۱۰ روز پیش اومد آرایشگاهم و گفت رنگ کن و بعدش گفت فردا دخترمو میارم موهاشو درست کنی پولتم میدم تقریبا یک سومش رو داد فرداش هم اومد دخترش کوچیک بود آورده بود برای شینیون ولی گفت پول ندارم بعد چندروز پول میارم منم اولش گفتم نه باید نصفشو بدی اونم گفت پس درست نکن ندارم منم دلم نیومد دختره رو بلند کنم گفتم باشه ولی اگه نیاری پولمو ازت نمیگذرم وحلال نمیکنم باید اون دنیا جواب پس بدی اونم گفتن دو سه روزه میارم حالا ده روز گذشته ونیاورده یه آدرس کلی هم داد راست و دروغشو نمیدونم حالا به نظرتون برم دنبالش یانه؟

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نمیخادبری ارزش نداره اما درس بگیر

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
خو نداره شینیون نمیکنه رنگ نزاره ولی خوب ولش کن رفته دیگه ولی عبرتت شد دیگه منم ازاین کلاه ها زیاد ر ...

واقعا دلت میاد فقط به خاطر پول دختر بجه شنیون نکنه🙂هیییی

به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
۱۶۰ هزار

نری بهتره این یکبارو بیخیال شو ولی دیگه برای هیچکس اینکارو نکن ...شایدم اورد البته

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...