2777
2789
عنوان

حلالیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 44 پست
میشه درخواست دوستیم قبول کنید یه سوال دباره تربیت فرزند توی خانواده هایی که هم از لحاظ مذهبی یک دست ...

سلام چشم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بعد از ۷ ماه کاربریم آزاد شد حلال نمیکنم اوناییکه باعث شدن از جمله استاتر  شما را حلال نمیکنم ،  اوپرا با ده ها کاربری که داری گزارش میزنی و  امیدوارم دستت رو بشه واسه همه واگذارت بخدای سبحان☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از ۷ ماه کاربریم آزاد شد حلال نمیکنم اوناییکه باعث شدن از جمله استاتر  شما را حلال نمیکنم ، ...

من اصلا شما رو نمیشناسم و متوجه نشدم اصلا چی گفتین 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عزیزم من با توجه به شناختی که نسبت به شما داشتم توقعم نسبت به شما بالا بود

و پستتون رو که دیدم هنگ کردم

من ادمی نیستم که بعد از یک دقیقه یادم بیاد حرف یا رفتار شخصی رو 

خداروشکر کینه ای نیستم

می خواستم بگم من نه از شما کینه دارم و نه ناراحتم

پایدار و برقرار باشید

اون واژه هایی رو هم که استفاده کردم صرفا کلمه بود

شما که کاری نکردین

شاید توقع من از شما زیادی بالا بود اما همیشه میبخشم تا بخشیده بشم

ممنون از شما که با وجودتون به نی نی سایت روشنایی میبخشین

من خودم به شخصه مخالفم و ناراحت از این موضوع که کاربرهای قدیمی همه رفتن

انشاالله شما همیشه بمونید

من از ۹۸ اینجا عضوم ولی واسه اینکه شناسایی نشم کاربری جدید میام

اخه جرف های دلم رو اینجا میگم

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم

میمونت جون یه درخواستی هم داشتم 

می خواستم اگر وقت داشتین بگین چون مشکلم با مادر شوهرمه و زندگیم رو تتحت سلطه ی خودش قرار داده

من ۶سالگی مادرم رو از دست دادم و نمیدونم باید چه رفتاری کنم که احترام ها حفظ بشه و هم از من سوئ استفاده نشه

الان مشکلم باعث شده کل زندگیم دگرگون بشه

هروقت وقت داشتین ممنون میشم بهم بگین

عزیزم من با توجه به شناختی که نسبت به شما داشتم توقعم نسبت به شما بالا بود و پستتون رو که دیدم هنگ ...

من قبلا هم با شما همکلام شده بودم عنوان تاپیکتون برام عجیب بود و عجیبتر کاربرا که بدون تحقیق هجوم اوردن . جملات و کلمات شما در مقابل انتقاد عادی من نسبت به تنبیه کودک برای من واقعا شوکه کننده بود  اهل کینه توزی نیستم و خدا ارحم راحمینه و این تاپیک مخاطب خاص داره و با توجه به تاریخ تاپیک ربطی به قضیه امروز نداره

میمونت جون یه درخواستی هم داشتم  می خواستم اگر وقت داشتین بگین چون مشکلم با مادر شوهرمه و زندگ ...

دوست عزیز تخصص من توانبخشیه . ترک اعتیاد و کودکان آسیب دیده و ... . کلینیک‌ همین سایت و ۱۴۸۰ مشاوران رایگان خوبی در زمینه خانواده دارن . شاد باشید 

من قبلا هم با شما همکلام شده بودم عنوان تاپیکتون برام عجیب بود و عجیبتر کاربرا که بدون تحقیق هجوم او ...

میدونم😅😅

چون خودم خیلی برام‌مهمه کسی ازم نرنجه اینجا پست‌ گذاشتم

هدف تاپیک راهنمایی تخصصی نبود فقط درددل بود

به خاطر مشکلاتی که خودم پشت سر گذاشتم‌منجمله لاغری و...

اتفاقا حرف من فقط این بود که شما از‌من رنجشی نداشته باشین

دوست عزیز تخصص من توانبخشیه . ترک اعتیاد و کودکان آسیب دیده و ... . کلینیک‌ همین سایت و ۱۴۸۰ مشاوران ...

ممنون از راهنمایی مفیدتون

متاسفانه خط ثابت ندارم

بیشتر از ۲هزار تومن شارژ نمیریزم روی‌گوشیم

ممنون از راهنمایی مفیدتون متاسفانه خط ثابت ندارم بیشتر از ۲هزار تومن شارژ نمیریزم روی‌گوشیم

اینجا به کلینیک پیام میده طول میکشه ولی خوبن .همه چی درست میشه

اینجا به کلینیک پیام میده طول میکشه ولی خوبن .همه چی درست میشه

ممنون چشم

میدونید‌چرا به شما گفتم از برخوردتون معلومه خیلی هدفمند هستین

من مشکلم با مادر شوهرمواسه این هست که زیاد دخالت میکنه 

ممنون چشم میدونید‌چرا به شما گفتم از برخوردتون معلومه خیلی هدفمند هستین من مشکلم با مادر شوهرمواسه ...

نظر لطفته خانم گل 🌹🌹🌹

نظر لطفته خانم گل 🌹🌹🌹

نی نی یار هم تذکر دادن که نباید با این عنوان تاپیک بزنم

گفتن قطع نمیکنن اما من دیگه این تاپیک رو نزنم