2777
2789
عنوان

حلالیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 44 پست

سلام عزیزم

اتفاقی تو یکی از تاپیکا دیدم همسرتون مبتلا ب کرونا بوده و تو مراقبت های ویژه بستری بودن

‌به حمد الله خوب شدن

اگ زحمتی نیست بگید اقدامات و داروهاشون چی بود؟

اینتوبه بودن یا نه ( لوله تنفسی )؟

اشباع اکسیژنشون تا چه عددی پایین اومد

ممنونم از پاسختون

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

سلام عزیزم اتفاقی تو یکی از تاپیکا دیدم همسرتون مبتلا ب کرونا بوده و تو مراقبت های ویژه بستری بودن ...

سلام عزیزم همسر من پارسال اوایل اسفند مبتلا شد . دو روزم بخش مراقبت ویژه خوابوندن سطح اکسیژن بین 85 و نود متغیر بود . درگیری ریه هم حدود 60 درصد شد . داروی عمده ازیترومایسین بود و بیمارستان داروی تزریقی هم میگرفت که نمیدونم چی بودن . اینتوبه هم نگرفت شکر خدا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم همسر من پارسال اوایل اسفند مبتلا شد . دو روزم بخش مراقبت ویژه خوابوندن سطح اکسیژن بین 85 ...

خداروشکر عزیزم

من خودم کادر درمانم اتفاقی تو یکی از تاپیکای قدیمی شرایط و بهبودی همسرتونو دیدم کنجکاو شدم روند درمانشونو بدونم

اگه اشباع اکسیژن بین ۹۰ تا۸۵ بوده پس خدارو شکر متوسط بوده کروناشون

اونایی که من دیدم بین شون ۶۰ و حتی پایین تر هم بوده

برا تون ارزوی سلامتی میکنم

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خداروشکر عزیزم من خودم کادر درمانم اتفاقی تو یکی از تاپیکای قدیمی شرایط و بهبودی همسرتونو دیدم کنجک ...

خدا فقط بهمون رحم کرد . روزهای سختی بود . همیشه سلامت باشی و ممنونم که تو این شرایط کنار مردمین ❣️❣️❣️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
انشالله همه میگذرن ❤️❤️❤️

سلام.عرض ادب.طاعات وعبادات قبول.نه بابا این چه حرفیه تبادل نظر هستش دیگه.من خودم مایل به بحث هستم به هر حال کسی که بحث میکنه باید منتظر نظرات احتمالی منتقدانه هم باشه شما هم امیدوارم حلال کنین.حالا خیلی نمیخوام ادامه بدم اما میدونین من نظرم فکر کنم خوب منتقل نشد.من نمیگم حتما کسی تا ۱۸ سال یا ۲۰ سال ازدواج کنه نه من خودم ۲۲ سال داشتم که دیگه وارد زندگی متاهلی شدم.من شغلم در ارنباط با مسائل حقوقی طلاق وازدواجه گرچه چند مدتیه محدود کردم شغلم رو. حدود یک سال ونیمی که من عضوم تازه شاید دوسه ماهه دارم اینجور نظر میدم به وفور دارم میبینم کسانی که سن ازدواجشون چندسال از ۱۸ بالاتر بوده ومشکلات عدیده دارن وانتخاب اشتباهی داشتن وبرعکسش کسانی که زیر ۱۸ بودن  والان دارن زندگی شون رو میکنن نمیگم بدون مشکل چون همه زندگی ها مشکلات دارند اما راضی هستن والبته برعسکش هم دیدم که پشیمون هستند اما مطلق نیست.اگه سن به تنهایی قرار بود در خوشبخت شدن موثر باشه الان چند دهه هست در ایران خودمون میانگین سن ازدواج در ایران رو به افزایشه اما مشکلات وطلاق ها رشد هم داشته گاها گرچه امسال خدا رو شکر نسبت به ازدواج رشدش کمتر بود.اینجا یه عده ببینند کسی ۱۷ سالگی ازدواج کرده بهش القا میکنن حتما بدبخته وعقب افتاده خب این اشتباهه.به هر حال انتخاب ایشون اینجور بوده واین جور داره زندگی میکنه. الان ما با این حرف ها دلسردش کنیم از زندگی که بدتره.یا مثلا اگه کسی اینجا ۳۰ سالگی ازدواج کرده وناراضیه همون افراد به سن ازدواجش حساسیت نشون نمیدن که چرا با وجود سن که داشته چنین انتخاب اشتباهی داشته.این منع ازدواج زیر ۱۸ بیشتر از سند ۲۰۳۰ نشات میگیره که خیلی با فرهنگ کشور ما سنخیت نداره.تو خود کشورهای اروپایی سن قانونی ازدواج غالبا زیر ۱۸ هست مثلا فرانسه به ۱۵ تغییر داده چندروز پیش یا ایتالیا ۱۴ هست.خب اونجا با حمایت قانون دوست پسر ودوست دختر میگیرن وحتی والدینشون نمیتونن منع شون کنن بعد از سن قانونی.اونجا نیازهاشون رو ایجوری برطرف میکنن.به هر حال در عرف ودین ما اینجور پذیرفته شده نیستش این سبک ها واز نظر حقوقی وقانونی وشرعی ازدواج زیر ۱۸ جرم وگناه نیست.اما خب نظر شما هم محترمه

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
سلام.عرض ادب.طاعات وعبادات قبول.نه بابا این چه حرفیه تبادل نظر هستش دیگه.من خودم مایل به بحث هستم به ...

لازمه ازدواج‌موفق بلوغ فکری عاطفی و استقلال مالیه ولی بازم مکفی نیست . هر ادمی تو یه سنی به این بلوغ میرسه . هدف من القای ناامیدی به متاهلین کم سن نیست . هدف من اینکه مجردای کم سن چشمشون بازبشه تا امار طلاق عاطفی و خیانت زن و مرد متاهل به دلیل مسایل عاطفی کم بشه .نتیجه ۱۳ سال تجربه کاری من در حیطه مشاوره و روان درمانی این بوده که تجرد و طلاق بهتر از موندن تو یه زندگی اشتباهه . همین تاپیک های اینجا پرن از مواردی که زن ها مجبور به تحمل شرایط و محکوم به زندگی ناسالمن . نظر من اینکه بجای ترس از تجرد دایمی دخترامون کمک کنیم انتخاب درست داشته باشن . 

سلام.عرض ادب.طاعات وعبادات قبول.نه بابا این چه حرفیه تبادل نظر هستش دیگه.من خودم مایل به بحث هستم به ...

خیلی عالی بود، ممنون

ما هم چندین مورد موفق داشتیم با سن ازدواج حدود ۱۳ تا ۱۷ سال

یک مورد نا موفق

یک مورد هم بینابینی😁

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
لازمه ازدواج‌موفق بلوغ فکری عاطفی و استقلال مالیه ولی بازم مکفی نیست . هر ادمی تو یه سنی به این بلوغ ...

فرمایش شما هم درسته.شناخت اولیه وتفاهم اصول لازمه ازدواجه.من خودم قبل از شروع زندگی مشترکم مدتی محرمیت مدت دار(مُتعه یا همون به اصطلاح صیغه) بودیم.منم مخالفم بگیم اگه کسی سنش مثلا شد ۲۸ سال دیگه نمیتونه ازدواج کنه با اینم به شدت مخالفم اما شما خودتون شاهدین که یه عده فقط این کلمه کودک همسری از تودهنشون نمیفته وهی انگ بدبختی میزنن به افرادی که در جوانی ازدواج کردن وتحقیرشون میکنن (منظورم شما نیستنا چون شعور وپای بندی دینی شما ثابت شده اس کاملا).همین دختران دهه شصتی که الکی خواستگارشون رد میکردن خودشون الان به شدت پشیمون هستند،به هر حال ادم یه نیازهایی داره که حتی با شاغل بودن هم برطرف نمیشه ومشکلات روحی گریبان گیرش میشه.موارد زیادی ازشون دیدم.یا کسانی که تو سن جوانی خواستگار مناسب داشتند ردش کردند وسن بالاتر مجبور شدن به کسی بله بگن که معیارشون رو نداشت واز خواستگاران قبلی هم سطحش پایین تر بوده.چندروز پیش یک مورد همین جوری دیدم که اتفاق افتاد گرچه بار اول نبوده‌.امیدوارم جو سایت بهتر بشه وبه انتخاب ها احترام بذارن یه عده واگه نقدی هم هست با تحقیر ودلسرد کردن اون افراد نباشه

لازمه ازدواج‌موفق بلوغ فکری عاطفی و استقلال مالیه ولی بازم مکفی نیست . هر ادمی تو یه سنی به این بلوغ ...

واینکه بگم که استقلال اقتصادی واقعا برای خیلی از زنان اصلا میسر نیست.حتی مردان هم همه شون شاغل نیستن حالا مشاغلی مثل معلمی ومامایی خوبن چون هم محیطش خوبه هم کارشون سنگین نیست مثلا معلمی شیفت شب دیگه نداره وبرای زن خیلی خوبه اما خیلی از کارها رو زنان اصلا درتوانسون نیست مثل رانندگی ماشین سنگین وباری وکارگری ساختمان وعلاوه بر اون بارداری وکار منزل رو هم دارن.من خودم شغلم رو محدود کردم مدتیه وراحت ترم.یکی از همکارانم وکیل پایه یک بود خود کامل گذاشت کنار وگفت اینجوری به بچه وزندگیم بهتر میرسم.اینکه بگیم زن باید وحتما بره سرکار واقعا یک توقعی هم به وجود میاره برای کار بیرون گرچه خوبی هم داره اما خب سختی هم زیاد داره وبرای همه موثر نیست.کم نیستن زنان شاغلی که شوهرشون حتی دیگه خرج خونه وزندگی روهم درست نمیده یا یکی رو میشناختم میگفت شوهرم حتی برای تولدم یک کادو نمیخره وکلا فراموشم کرده اینجور چیزا هم کم نیست.به هر حال بازهم میگم برخی مشاغل حضور زنان اصلا لازمه مثل معلمی ومامایی وخوبی هایی هم داره اما خب برای همه زنان امکانش نیست ویه توقع زیاده که از همه زنان اینو بخواهیم.موفق باشین‌

واینکه بگم که استقلال اقتصادی واقعا برای خیلی از زنان اصلا میسر نیست.حتی مردان هم همه شون شاغل نیستن ...

❤️❤️❤️

@نتردام۴   ایشون از شما حلالیت خواستن

♥️♥️♥️