2777
2789
عنوان

حلالیت

1222 بازدید | 44 پست

اتفافات امروز و گله کردن کاربرا از یکی از کاربرا بخاطر اینکه زبونش تند بود منو به فکر واداشت که ممکنه خیلیا ازم ناراحت باشن چون منم گاها تند جواب میدم و اینو یکی از دوستای اینجا هم تو یه تاپیک گفته بود . حقیقتش من یادم نمیمونه با کیا بحث کردم فقط دو نفر یادمه . این تاپیک رو زدم حلالیت بگیرم اگه ازم دلخورید بگین ❣️❣️❣️

@نتردام۴‍ 

@رهگذر70‍  با نظراتتون با احترام به شدت مخالفم ولی نمیخوام دلخوری باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

چقدر خوب کاش همه مث شماباشن

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه کار خوبی کردی آفرین 

منم چندبار اون کاربر خیلی بد باهام حرف زده بود خیلی ناراحت بودم ازش 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
چقدر خوب کاش همه مث شماباشن

فداتم ❣️❣️❣️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه کار خوبی کردی آفرین  منم چندبار اون کاربر خیلی بد باهام حرف زده بود خیلی ناراحت بودم ازش&nb ...

منم گاهی تندی میکنم از پست های امروز ترسیدم

وای منم بعضی اوقات بد حرف زدم امیدوارم ببخشن و حلال کنن ♥️ واقعیتش یادمم نمیاد با کی بحثم شده ☹ ول ...

انشالله همه میگذرن ❤️❤️❤️

بنده رو هم اضافه کنید.

تاج سری 🌹🌹🌹

من دارم ازفضولی تلف میشم،سرچه موضوعی باهم مخالف بودین     البته ازاون مهمتر حال خودتو ...

سر سن ازدواج شدیدا نظراتمون متفاوته . ممنونم بهتریم همسرمم فعلا ارومتره خدارو شکر مرسی که به یادم بودین ❣️❣️❣️