2789
عنوان

دشمنم مرد

284 بازدید | 13 پست

یادتون هست همین جا نوشتم چه کسی خیلی اذیتم میکند امروز متوجه شدم دیشب در اثر مصرف مواد مرده است. اگر بخوام از احساسم بگویم حال آدمی را دارم که بعد از سالها از زندان بیرون آمده فقط خدا را شکر کردم که بالاخره به آرامش رسیدم ولی نه برای مرگش. در هر حالتی به خدا توکل کنیددشمنانتان را باید فقط به خدا بسپارید خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم سپردمش ب خدا

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
برای مرگ کسی خوشحال نباش 

برای مرگش خوشحال نیستم اما بعد از ماه ها �‌توانم شبها بدون 

درد و و گریه بخوابم خیلی زجرم داد خیلی اذیتم کرد با زندگی بازی کرد از  زجر دادن من لذت می برد؛بدترین فحش ها و توهین ها تهدید ها را به من کرد

سعی کن ببخشیش گناه داره🌺اون دیگه دستش از دنیا کوتاهه

حالا که دستش از دنیا کوتاه است باشد سعی می‌کنم او را ببخشم ولی وقتی یادم می آید چطور زجرم می‌داد روانم نابود میشود احساس می کردم تمام وجودم را خراش می دهند هیچگونه دفاعی در مقابلش نداشتم خدا مدافع من بود

حالا که دستش از دنیا کوتاه است باشد سعی می‌کنم او را ببخشم ولی وقتی یادم می آید چطور زجرم می‌داد روا ...

میفهممت اما ببخشش دنیا ارزش نداره

منم خیلیا هستن ک روحمو زخمی کردن و همچنان این داستان ادامه دارد ... اما بیخیال 

کاربر دلبرمومشکی2 هستم رفقا💕 زمهریرقلبم💙#f❤️
میفهممت اما ببخشش دنیا ارزش نداره منم خیلیا هستن ک روحمو زخمی کردن و همچنان این داستان ادامه دارد . ...

او به هیچ چیزی اعتقاد نداشت در مورد خدا با فحش حرف میزد همه چیز را مسخره میکرد اعتقادش این بود که برای رسیدن به هدف باید هر چیز و هر کسی را قربانی کرد �م‌های زیادی ضربه زد پست‌ترین انسانی  که در زندگیم دیدم

او به هیچ چیزی اعتقاد نداشت در مورد خدا با فحش حرف میزد همه چیز را مسخره میکرد اعتقادش این بود که بر ...

حالا گذشت پشت سر مرده حرف نزنیم خوبیت نداره 🌹

کاربر دلبرمومشکی2 هستم رفقا💕 زمهریرقلبم💙#f❤️