2789
عنوان

بیاید کمکم کنید

161 بازدید | 9 پست

تروخدا کمک کنید من خیلی حالم بده خیلی احساس تنهایی و پوچی میکنم تو زندگیم.از ۱۱ سالگی خیلی مشکلات تو زندگیم پیش اومده از اون بدتر یه عشق لعنتی وارد زندگیم شد ک ۷ سال زندگی رو واسم زهر کرد کم مونده بود دیوونه بشم با وجود اون همه مشکلات عشقم یک طرفه بود یک سالی میشه کاملا تموم شده اس.امسال سال سومه میخوام کنکور بدم هی میفتم تو فکرش درست نمیتونم درس بخونم تنها راه نجاتم از این زندگی درسمه چیکار کنم دلم میخواد بمیرم.مشکلاتم خیلی بیشتر از ایناس دارم دق میکنممم کاش کسی کمکم میکرد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم تو که هنوز سنی نداری بعدا که سنت رفت بالا حسرت این روزا رو میخوری هیچ چیزی توی دنیا جای سلامتی و جوونی رو نمیگیره قدر این روزات بدون منم همسن شما بودم ندونستم الان به شدت پشیمونم امیدوارم هر جاهستی موفق باشی😚😚😚😚

عزیزم تو که هنوز سنی نداری بعدا که سنت رفت بالا حسرت این روزا رو میخوری هیچ چیزی توی دنیا جای سلامتی ...

مرسی ولی بخدا از بچگی خیلی مشکلات دارم الانم بخاطر اون پسره دارم مشکل اعصاب پیدا میکنم

عزیزم تو تاپیک هام لینک یع گروه مشاوره رو گذاشتم .. تو تلگرام .. حتما بیا .. مشاوره هاش عالییییه.. ر ...

عزیزم میزنه هیچ حساب کاربری بااین اسم وجود نداره میشه لینکه گروهه رو همینجا بگی