2777
2789
عنوان

سریال احضار

352 بازدید | 30 پست

فک کنم اونایی که روز اول میگفتن نگاه نکنین سریال احصارو فلانه ... دعا نویسا بودن.چون داره کاملا میگه اینچیزا خرافاته و کلاهبردارن 

خدایا رهایم نکن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم میگم خوبه اتفاقا یه سری آدمای ساده میفهمن پول هاشونو تو چه راهی هدر میدن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

واقعا

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

فقط اونایی که تاپیک میزدن 

ترسناکه نبینین شیطان پرستی داره 

فلان و.‌‌.‌‌‌‌‌هزاران چیز دیگه حالا جالبیش اینجاس که هنوز سریال پخش نشده بود یکی تاپیک زده بودمیگفت اخرسریال  دیده .و خیلی ترسناک بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍😍😍😍😍😍🤣

😇😇
یعنی یه درصد فکر کن فیلم ترسناک ایرانی ترسناک باشه!!!!! آدم کانجورینگ رو میبینه خودش میریزه پشما ...

اقلا یه موزیک ترسناک میزاشتن براش،کلا ناامید شدم از آریا عظیمی‌نژاد  

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
یعنی یه درصد فکر کن فیلم ترسناک ایرانی ترسناک باشه!!!!! آدم کانجورینگ رو میبینه خودش میریزه پشما ...

ترسناک نیست که ..میخواد اینجور چیزا مثل فالگیر و طلسم و دعا نویسی رو به مردم نشون بده اگاه بشن ....

واقعا یه عده زندگی ها رو بهم زدن با این خرافات کاش همه بتونن بفهمن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕