2777
2789
عنوان

آمار جدید

69 بازدید | 8 پست

دیدین چی شد دوباره آمار مرگ کرونا رفت بالای چهار صد تازه احتمالا خیلی بیشتر از اینهاست...این کرونا چرا نمیره..‌‌‌‌‌ب خدا این اتفاقات تموم شه من یه روان پزشک اساسی می‌خوام...امروز خواهر شوهرم گفت چیکار داری می‌کنی دست بچه ها پوسته پوسته شده از بس داری میشوری...گفت آخرش پسرها روماتیسم میگیرن ازبس تو آب میبریشون...آخه سعی میکنم هرروز حمومشون کنم که مریض نشن خدای نکرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای نکن تورو خدا اینجوری.گناهدارن بچه ها.شمافاصله اجتماعی رو رعایت کنید ماسک بزنید دورهمی نداشته باشید.همین.دیگه نمیخاد هر روز بچه ها ببرید حمام..

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
واای نکن تورو خدا اینجوری.گناهدارن بچه ها.شمافاصله اجتماعی رو رعایت کنید ماسک بزنید دورهمی نداشته با ...

والا هیچ خونه ی بابام هم نمیرم...فقط خانواده ی شوهرم میان خونمون که متاسفانه اصلا هم رعایت نمیکنن دیگه چی بگم به مهمون...

عزیزم تو که انقد پیگیری ،دیدی که گفتن انتقال از سطوح منتفیه ،تو هواست

نمیشه اعتماد کرد که هر روز یه چیزی میگن...آخه من پسرم هم یه مشکلاتی داره که باید عمل شده و معلوم نیست تو چند مرحله و چقدر طول میکشه ..نمی‌خوام بدنش ضعیف شه ..طفلک خودش به حد کافی مشکل داره