2777
2789
عنوان

روزه در کرونا

65 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من بخاطر اعتقاداتم هر سال روزه هامو میگیرم و اینکه بخوام بدون دلیل روزمو بخورم خیییلی برام سخته عذاب وجدان میگیرم حالا امسال بابام بهم میگه نباید بگیری بدنت ضعیف میشی و کرونا میگیری همش ازم ناراحته من چکار کنم بنظرتون آیا واقعا روزه گرفتن بدنمو ضعیف میکنه و اگه کرونا بگیرم خطریه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرمن ربطي نداره و اينكه تو افطار و سحر ميتوني چيزاي بخوري سيستم ايمنيت قوي شه

درضمن در هر صورت با پدرت  محترم رفتار كن اسي كه ميدونم خودت رعايت ميكني

إلهي خدا حفظش كنه واست😊

مشكلي پيش نمياد إن شاءالله عزيز، افطار و شام و سحر چيزايي بخور كه قوي شه سيستم ايمنيت خدا هم كمك ميكنه

اينم متن علمي👇🏾

طالعات نشان داده اگر روزه‌داری به روش صحیح و درست انجام شود معمولا باعث ضعف سیستم ‌ایمنی بدن نمی‌شود. 

دکتر مصطفی جوانیان با اشاره به نقش موثر ویتامین‌ها بر سلامت سیستم ایمنی بدن اظهار کرد: ویتامین‌هایی چون A ,C ،B ,D و همین طور ریز مغذی‌هایی چون روی و سلینوم نقش اساسی را در سیستم ایمنی سالم دارند.

براساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، وی تصریح کرد: باید در وعده‌های غذایی از سبزیجات، میوجات و لبنیات به اندازه کافی استفاده شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: توصیه می‌شود وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان به سه وعده اصلی افطار، شام و سحر تقسیم شود.

دکتر جوانیان یادآور شد: با توجه به اینکه فاصله روزه‌داری در ماه مبارک رمضان تا افطار مدت طولانی حدود ۱۶ ساعت است به همین جهت باید از مصرف آب و مایعات به اندازه کافی در فواصل افطار تا سحر استفاده کنیم.

روزه تو بگیر گلم، یه پروفسور ژاپنی که برنده ی جایزه ی نوبل شده یه مقاله تحت عنوان اتوفاژی یا خودخواری سلولی نوشته .ایشون کشف کرده اگه بدن ۹ساعت گرسنگی بکشه سلولهای سالم برای کسب انرژی از سلولهای معیوب ومستعد سرطانی شدن تغذیه میکنن. 

روزه خودش باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدنه نگران نباش.