2777
2789
عنوان

راهکاربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست
اع ،من باید اتفاقا حرفمو بزنم درسته؟یعنی ناراحتیمو باید بیان کنم درسته؟ک ب هدفش نرسه

نه عزیزم شما هیچی که نگی وببینه براحرفاش ورفتاراش ارزش قائل نیستی خودش ول میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من که دست از لجبازی بردار چون مدام باید ذهنت رودرگیر کنی چی میخواد بگه و من چی بگم و چی کار ک ...

این دوروز دیگه خودش میاد میگه ببر دکتر منو امشبم گفت ،این ترسیده ک من دیگه کاراشو نکنم‌زودتر قیافه گرقته ک مثلا یعنی بهار بترس تورو محل نمیدم‌تنها میشی ،درصورتیکه برعکسه نقطه ضلف خودش کم محلیه،میترسه تو چش ما نباشه برامون مهم نباشه ،منم تا ادم‌نشه ادامه میدم ،صدسالم بکشه بکشه ،اخه قبلنم دوبار حرکت ناجور زد تو جمع ،خیلی بد بود ،اما زود رفتم خونشون ،این دفعه اگه خونشونم میرم اما کم محلیم ب اونو ادامه میدم 

دیگ چ جوریا کم محلی کنم ک بفهمه عددی نیس؟ ی جورایی بگو ک حرفه ای باشه ،ی جوری ک ب قول خودت بفهمه بر ...

شاید راه کار من بدرد شما نخوره..چون همه مثل هم نیستن..من وقتی مریض میشدم نه زنگی نه چیزی..منم مثل خودش شدم..با وجودی ک عمممه😅ولی پدر شوهرم تا مریض بشه سریع میدم سر میزنم..حرصش میگره.یا اینکه همیشه بش میگم اون یکی عمه همیشه تا منو میبینه هی میخاد ببینه ک رفتار شما چطوری..یه جورایی میترسه نکنه من دهنم وا شه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
شاید راه کار من بدرد شما نخوره..چون همه مثل هم نیستن..من وقتی مریض میشدم نه زنگی نه چیزی..منم مثل خو ...

منم اخراش امشب باپدرشوهرم حرف زدم‌قربون صوقش رفتم اون هی خودشو میرد ب ی راه دیگه ،

چون خودشم باشوهرم حرف میزد ،منم باپدرشوهرم حرف زدم بهش برخورد رفت تو اشپزخونه ،

مثلا میخواد ی کاری کنه من برم‌باهاش بحرفم ،میخواد خودشو کوچیک نکنه اما من کاری ب این کارا ندارم دیگه هیچ وقت مثل سابق نمیشم باهاش ،با بقیه عین قبلم با این نه ،خودشم میدید ،حسرت میخورد ،ی جوری نگاه میکرد ک با خواهرشوهرم بگو بخند میکنم با این نه ،هی روشو برمیگردوند ،

اخه باهاش خیلی خوب بودم خودش هوا برش داشت 

منم اخراش امشب باپدرشوهرم حرف زدم‌قربون صوقش رفتم اون هی خودشو میرد ب ی راه دیگه ، چون خودشم باشوهر ...

دقیقا..یسری تو جمعی باعث خراب شدن دورهمیمون شد ک تا عمر دارم فراموش نمیکنم..بم گفت تو فلان کار رو از عمد انجام دادی.هر چقدر قسم خوردم میگفت نه تو از عمد انجام دادی..یهو یادم اومد ک خودش قشنگ همون حرکت رو انجام داده بود بش گفتم پس فلان‌حرکت شما هم از عمد بوده ک شرو کرد قسم ک نه ..بش گفت غیر ممکن اون کار خودتم از عمد بوده.باور میکنی یهوبخودش اومد ک این عروس عوض شده😝..نمیدونم چطور اینطور حرف زدم...ولی باز دلم خنک نشد..🙁

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
دقیقا..یسری تو جمعی باعث خراب شدن دورهمیمون شد ک تا عمر دارم فراموش نمیکنم..بم گفت تو فلان کار رو از ...

یهویی فهمید تو عوض شدی؟ بعدش چی شد 🤣👌زودی عادت کرد؟