2777
2789
عنوان

راهکاربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست
باشوهرم خوب بودم شوهرم دستمو گرفت اون روشو برگدوند داش میترکید 

خخخ خودش گفته خودش هم ناراحت شده. 

ولی کلا حواست باشه مردها حوصله این درگیری ها رو ندارند. تو چشمش نیاری و هی بهش بگی مادرت اینطوری گفت و اونطوری کرد. آروم و متین باشی بهتر جواب میگیری

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
دست پیش میگیره ک پس نیفته... مادر شوهر منم اینطور آخر سر هم میدید چیزی نمیگفتم بعد از چند وقت خودش ...

یعنی چی دست پیش میگیره؟از چی میترسه؟

مادرشوهرتو اخرش خودش می اومد عین قبل حرف میزد ؟اون کوتاه می اومد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ خودش گفته خودش هم ناراحت شده.  ولی کلا حواست باشه مردها حوصله این درگیری ها رو ندارند. تو ...

اره چرا خودش،میگه خودشم ناراحت میشه ؟یکی اینو برام بگه قشنگ 😭

اره چرا خودش،میگه خودشم ناراحت میشه ؟یکی اینو برام بگه قشنگ 😭

منطقش با شما فرق داره. خودت رو درگیرش نکن. والا من با مادر خودم هم مشکل دارم

الان چرا اول همیشه خودش ک منو اذیت میکنه من تا ناراحت میشم این کم محلی میکنه و دست پیش میگیره؟چرا؟

خودتم میگی دیگه دست پیش میگیره،وقتی ببینه توبه کم محلیاش بی تفاوتی بیشتر اذیت میشه چون اون میخواد حرص تورو دربیاره

منطقش با شما فرق داره. خودت رو درگیرش نکن. والا من با مادر خودم هم مشکل دارم

این احتمالا میخواد بکه من مغرورم و حق بامنه ،و فلان ،میخواد ی جورایی بگه اره اکه تو ناراحت میشی کم محلی میکنی منم برام مهم نیس و فلان ،

اینجاس ک من بابد هی ادامه بدم بدم بدم تا ذله بشه ،

اخه هردفعه زود کم محلی رو تموم کردم‌باهاش خوب شدم این سری از اون سریا نیس 🤔👌کورخونده ،

این کم محلی میکنه میگه من زرنگی کنم زودتر قیابه بگیرم ، لابد بهار کوتاه میاد و مجبوره باز رام‌بشه ،ی چندوقت بگذره میبینه نوچ من کوتاه نمیام ،خودش باس از خرشیطون بیاد پایین ،نیادم تااخرعمر همین بساطه ،البته اولش ک رفتیم خونش خوب بود گفتش منو ببر دکتر و فلان ، ،تا دید من خیلی حرف نمیزنم نگاش نمیکنم اونم ی کمی کم حرف شد و با شوهرم حرف میزد ک مثلا یعنی من با پسرم خوبم باهاش میحرفم و فلان

یعنی چی دست پیش میگیره؟از چی میترسه؟ مادرشوهرتو اخرش خودش می اومد عین قبل حرف میزد ؟اون کوتاه می او ...

یعنی فک‌میکنه اگه قهر کنه تیکه بندازه اذیت کنه همیشه برگ برنده دست خودشه و همه همیشه دنبال اینن ک اونو از خودشون راضی نگه دارن...

آره مادر شوهرم چون من دویا سه بار پیشقدم شدم میرفتم سرمیزدم تا یسری ب همسرم گفتم اگه باز مامانت همچین کرد مثل خودش کولی میشم..حالا نمیدونم همسرم رسونده یا دیده قهر کنه من محلش نمیدم کمتر کرده این اخلاقشو.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
این احتمالا میخواد بکه من مغرورم و حق بامنه ،و فلان ،میخواد ی جورایی بگه اره اکه تو ناراحت میشی کم م ...

به نظر من که دست از لجبازی بردار چون مدام باید ذهنت رودرگیر کنی چی میخواد بگه و من چی بگم و چی کار کنم. کمتر برو خونه اش سرت به کار خودت باشه بیشتر پیش شوهرت بشین.

تاپیک «صمیمت ممنوع» رو بخون از بانو آرتمیس

یعنی فک‌میکنه اگه قهر کنه تیکه بندازه اذیت کنه همیشه برگ برنده دست خودشه و همه همیشه دنبال اینن ک او ...

منم این دفعه افتادم رو کله شقی و لجبازی ،

دوباری ی غلطی کرد من کوتاه اومدم زود،این فک کرده باز از اون خبراس ،این بار حسابی سنگ‌رو یخش میکنم چون بد زری زده 

یعنی فک‌میکنه اگه قهر کنه تیکه بندازه اذیت کنه همیشه برگ برنده دست خودشه و همه همیشه دنبال اینن ک او ...

دیگ چ جوریا کم محلی کنم ک بفهمه عددی نیس؟

ی جورایی بگو ک حرفه ای باشه ،ی جوری ک ب قول خودت بفهمه برگ برنده دستش نیس  و من دنبال راضی کردنش نیستم 

اینو چجوری بهش بفهمونم تو رفتارم؟

منم این دفعه افتادم رو کله شقی و لجبازی ، دوباری ی غلطی کرد من کوتاه اومدم زود،این فک کرده باز از ا ...

کاش قهر مادر شوهرم از روی عقلانیت بود .متاسفانه دهنبین  همشم بخاطر اینو اون اذیت میکرد...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️