2777
2789
عنوان

یکی بگه دلونیت و دنیا همسرم چی شده .؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5017 بازدید | 261 پست
کاربر دلوینت رو میشناسم🤔چیشده

دروغ گو بوده با دنیا همسرم یکی بوده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عرررررر بزن جیغ نزن

نمیخوامممم میخوام جیغغغغغغ بزنممممممممممممممممم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا ایقد ازش طرفداری میکنی ؟نکنه خودشی؟

اره ع از کجا فهمیدی منم همونام    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نمیتونم اعتماد کنم.😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

عرررررررر بزن

عررررررررررررررررر  

یه تاپیک بود یکی گفته بود اینا یکی هستن پریا و دلوین  بعد همه بهش توپیده بودن که تهمت نزن  ...

طبق اسکرین شاتی که یکی  از بچه ها گذاشت که دوست پریا هم بود خانوم گفتن همه دروغ  میگن نی نی یارم دروغ  میگه😐 حالا فردا میاد میگه بچم  مرد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اره ع از کجا فهمیدی منم همونام      

من دنیا همسرم هستم..... چرا دولوغ میگی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این همه طرفداری واقعا عجیبه

وایییی میخوای بگو ای پی منم چک کنن تعلیق شم😂😂😂