طناز۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 2354 عنوان مجردا بیاین 215 بازدید | 29 پست خیلی حالم بده دنیا برام سیاه شده . مامان و بابام دست از سرم برنمیدارن خسته شدم . خواستگارم ندارم ۲۹ سالمه 1400/01/29 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزسیاهb عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 مامان بابا چی میگن به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
دخملییی عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 10415 منم مجردم مامان و بابام کاری ندارن ولی خودم از تنهایی خسته شدم همسنیم هر چیزی ک برام میخوای خدا صد برابرشو به خودت بده😎👻
طناز۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 2354 مامان بابا چی میگن هیچ جا نمیتونم تنها برم همش باید با اونا باشم حتی ی دکتر
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 مامان بابام خوبن فداشون شمبقیه فضولا رو بگو اعم از خاله و عمه و ....😶😐 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 الان میان میگن بایا کن ولی نکن فایده نداره بایا کن یعنی چی 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
طناز۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 2354 منم مجردم مامان و بابام کاری ندارن ولی خودم از تنهایی خسته شدم همسنیم خوش ب حالت حداقل خودت خسته شدی من خیلی محدودم دلم اصلا ازدواج نمیخاد اگه آزاد بودم هیچی کم نداشتم
رزسیاهb عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 هیچ جا نمیتونم تنها برم همش باید با اونا باشم حتی ی دکتر وا بگو من دیگه بیست ونه سالمه خودم میتونم مستقل باشم بگو بزرگ شدم دیگه نباید ازم مس بچه مراقبت کنید به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
رزسیاهb عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 خوش ب حالت حداقل خودت خسته شدی من خیلی محدودم دلم اصلا ازدواج نمیخاد اگه آزاد بودم هیچی کم نداشتم شاغل نیستی به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
پیشی___ملوس عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 18773 چی چطور؟ فهمیدم چی گفتیسنت کم نیس که اینطوری میکنن علتش چیه تاحالا پرسیدیمثلا خانواده من دوس ندارن پارک و کافه و اینچیزا برم ولی بیرون میرم یا کارمیکنم دکتر دانشگاه همچی میرم یا با دوستام بیروندمیرم برام محدوده مشخص کردن طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
طناز۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 2354 شاغل نیستی چرا هستم از صبح ساعت ۸ میرم کار تا ۱عصرم ۴ تا ۸ میرم ولی کارمم نزدیک خونه اس