منطقی فکر کن و احساساتی تصمیم نگیر یه درصد احتمال چیزیای بد رو هم بده
فقط میتونم واست دعا کنم ک اتفاقی واست نیفته همین 😔😔😔😔
این طفلک یه کاری کرد به جای کمک هی بترکونید بترکونید راه انداختین ک چی مثلا؟؟؟؟
کمکش نمیکنید لطفا هی نترکونید بیچاره رو اه 😬😬😬😬😬😬
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به جای این ک کمکش کن و نصیحتش کنن ک منصرف بشه هی تند تند میترکوننش
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بعد اونوقت چند سال بعد میان تاپیک میزنن فلانی بهمتجاوز کرد تو سن۱۶ سالگی عین اون دخترک روانی ریحانه پارسا .... بعد یه سری هم میان میگن ارا تجاوز بوده یسری هم به امثال من میگن زن ستیز چرا چون گفتم تو بعضی از قضایا مقصر خود دختره الان این همه ادم بگن نرو این نمیره ؟ میره حرف گوش ننیدن کخ.
بعد اونوقت چند سال بعد میان تاپیک میزنن فلانی بهمتجاوز کرد تو سن۱۶ سالگی عین اون دخترک روانی ریحان ...
درسته اره ولی الان اونم تو سنیه ک واقعا هر کی حرفی بزنه میره اون سمت
نمیگم تشویق بشه نه ولی از در دوستی نصیحت بشه و منصرف
اون الان سرش داغه نمیفهمه بعد ک پسره زد و بدبختش کرد بعد میاد تو سایت ک پسره اشغال عوضی گولم زد فلانم کرد پشفلانم کرد
درسته اره ولی الان اونم تو سنیه ک واقعا هر کی حرفی بزنه میره اون سمت نمیگم تشویق بشه نه ولی ا ...
ببین گلم من که این دوستان و توجیه نمیکنم کلا کارشون درست نیست ولی امثال این ادم حرف درست تو گوششون نمیره امتحان کردم که میگما نمیدونم چرا ولی فک میکنن از همه بیشتر میدونن بار ها و بارها همینجا انقدر حرفا زشتی از این بچه ها شنیدم و بهم توهینکردن که نگو... یه سری تاکید میکنم یسری از بچه های این دهه چونگوشی دستشونو و اینستا و اینا در دسترسشونه و اموزگاراشون امثال تتلو و ریحانه پارسا و ساسی و بقیه دزدا ی دیگه است احساس خدایی میکنن . من همینجا بارها گفتم تو رو خدا مراقب امثال این دزدا باشین اینا حرفاشون کاراشون همه دزدیه قصدشون دزدیدن همین نوجووناس میدونی امار کشیدن گل بین این دهه چقدر زیاده ؟
ببین گلم من که این دوستان و توجیه نمیکنم کلا کارشون درست نیست ولی امثال این ادم حرف درست تو گوششون ن ...
چی بگم والا خدا خودشون کمکشون کنه