دوس پسرم ده روزه ، همش تو واته انه اما نمیاد تل با من حرف بزنه و بعد ....
(اینم بگم ک ما دوسال پیش ک من مامانم اینا فهمیده بودن انقدر زجر کشیدم ک کات کردیم و دوباره باهم اوکی شدیم اما من میگفتم ک نسبت به حسم بهش مطمئن نیستم اما این ماله دوساله پیش و من بابت اون روزا معذرت خاستم )
تعداد رای : 14
نظرسنجی
اره حق داره
2
14%
نه حق نداره
12
85%
چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو
اونی ک یبار خیانت کنه بازم میکنه، بخشیدنش خیانت درحق خودته، منم اولین بار ک بهک خیانت کرد دوسال ازش جدا بودم، ی جور زندگی کن ده سل بعد مث من ب خودت لعنت نفرستی
عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست. پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم. اللهم ارزقنا شهادت