2777
2789
عنوان

یه دفه ای چی شد؟

314 بازدید | 36 پست

دوستان من دارم طلاق میگیرم چند روز پیش دیدمش نمیدونم چی شد ولی بدجور دلم تنگ شد انگار مث یک دختر نوجوان عاشق شدم و حاضرم هرجور شده برگردم به نظرتون امکان داره شوهرم دعایی گرفته باشه برام چون ازاین کارا زیاد کرده ؟ اخه عجیب شدم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

اگه قبلا کرده که امکانش هست..ولی جلو خودتو بگیر و دلایل طلاقتو به یاد بیار

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قبلا کرده که امکانش هست..ولی جلو خودتو بگیر و دلایل طلاقتو به یاد بیار

اره چندین بار این کارو کرده متاسفانه 

نمیتونم جلوی خودم بگیریم حالت هام عجیب شده امروز بخاطرش با مادرم که عزیزترین فرد تو زندگیمه دعوا کردم و به خاطر من فشارش رسید به ۲۰ بدجور قاطی کردم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خب باهاش زیر ی سقف زندگی کردی شوهرت بوده طبیعیه 😐

اخه هر دفعه میدیدمش ازش بدم میومد چون خیلی اذیتم کرده ولی ۳ روره یه ادم دیگه شدم الکی بهش پیام میدم کلا قاطی کردم

اره چندین بار این کارو کرده متاسفانه  نمیتونم جلوی خودم بگیریم حالت هام عجیب شده امروز بخاطرش ...

اره اگه اینجوریه که حتما ی کار کرده الکی که اینجور نمیشه ادم گلم

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
اره اگه اینجوریه که حتما ی کار کرده الکی که اینجور نمیشه ادم گلم

مامانم بگم ناراحت میشه ولی نمیتونم تو این حال بمونم موندم چکار کنم

من ک ب دعا اعتقاد ندارم

منم نداشتم چون چندبار اینکارو کرد بهش شک کردم

یعنی امکان داره عاشقش شده باشم واقعنی؟

مامانم بگم ناراحت میشه ولی نمیتونم تو این حال بمونم موندم چکار کنم

نه بهش نگو مگه جز غصه خوردن کاری از دستش بر میاد 

پیش دعا نویسی چیزی نمیتونی بری ک باطلش کنه؟

نه بهش نگو مگه جز غصه خوردن کاری از دستش بر میاد  پیش دعا نویسی چیزی نمیتونی بری ک باطلش کنه؟

کسی نمیشناسم برم پیشش فقط یکی تو اینستا پیدا کردم ولی نمیدونم میشه بهشون اعتماد کرد یا ن

کسی نمیشناسم برم پیشش فقط یکی تو اینستا پیدا کردم ولی نمیدونم میشه بهشون اعتماد کرد یا ن

ی تاپیک بزن شاید کسی بشناسه اینستا زیاد نمیشه اعتماد کرد