2777
2789
عنوان

دلم لک زده واسه 🥺

70 بازدید | 9 پست

دلم واسه یه فلافل سلف لک زده . قبل کرونا همیشه میخریدم دونون با ترشی تازه بعضیا تو فلافل بادمجون سرخ شده و سیب زمینی با روغن فراوون هم میذاشتن . هفته ای سه چهارتا میخوردم .‌ توش و پر میکردم از کاهو کلم انواع ترشی گوجه خیارشور 😋😋 دوساله دیگه نخوردم و دلم واسه اون بوش تنگ شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی دلم هله هوله خوری های قبل کرونا رو میخواد😕😕

میرفتیم بیرون چیپس بیرونی بستنی اسنک مبخوردیم باهمون دستا . اصلا به دست شستن اعتقاد نداشتم تو زندگیم خندم میومد بعضیا قبل غذا دست میشستن

میرفتیم بیرون چیپس بیرونی بستنی اسنک مبخوردیم باهمون دستا . اصلا به دست شستن اعتقاد نداشتم تو زندگیم ...

واییی😂😂😂😂

الان بیرون میریم جرعت نداریم هیچی بخوریم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

واییی😂😂😂😂 الان بیرون میریم جرعت نداریم هیچی بخوریم

الان اصلا نمیریم بیرون . من خودم مثلا فصل تابستون رفته بودم بیرون بعد زمستون میخاستم برم فکر میکردم هواگرمه هیجی نپوشیده بودم !!!! ۶ ۷ ماه بیرون نرفته بودم آخه !!

الان اصلا نمیریم بیرون . من خودم مثلا فصل تابستون رفته بودم بیرون بعد زمستون میخاستم برم فکر میکردم ...

وای نه ادم دیوونه میشه که‌

من میرم با ماشین دور میزنیم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛