2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیه الکرسی خوندم,صلوات هم فرستادم

ایشالله که خوب میشه حالشون

کاش جز دعا کاری میشد کرد....

دوست آشنا قوم عزیزامون همه دارن تبدیل به عدد میشن و هیچ کاری از دستمون بر نمیاد):

خدا رحم کنه بهمون

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
واسشون صلوات فرستادم تاپیکتون قابل توجه افرادی که میگن کرونا وجود نداره

وای نگو   پدر جاریم  و مامانش  هردوشون شدید گرفتن  باباش الان  آی سی یو هست   مامانش  تو خونه اکسیژن گذاشته 

💖عشقم خانواده ام💖
وای نگو   پدر جاریم  و مامانش  هردوشون شدید گرفتن  باباش الان  آی سی یو هست ...

میدونی توی همین نی نی سایت چند نفر رو دیدم

که میگن ماسک نمیزنند

مهمونی میرند

بعد هم میگن کرونا واسه سرگرمی مردمه

میدونی توی همین نی نی سایت چند نفر رو دیدم که میگن ماسک نمیزنند مهمونی میرند بعد هم میگن کرونا وا ...

نمیدونم واقعا چی بگم  خواهر خودم همینطوره  زیاد رعایت نمیکنه  پارک و مهمونی میره ولی میگه کرونا سرماخوردگی شدید هست اشکال نداره بگیری 

💖عشقم خانواده ام💖