2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین

201 بازدید | 36 پست

مامانم یه برآمدگی زیر بغلش داشت که درد میکرد بعد با گذشت زمان جابجا شد اومد توی بازوش الان دستش به شدت درد میکنه توروخدا اگر کسی همچین شرایطی داشته بگه نگرانم قراره سونو و مامو انجام بده فقط خواهش میکنم اگر تجربشو نداشتید بهم استرس ندید خودم داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشأالله كه چيزي نيست گلم من براش صلوات ميفرستم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اونم در  داشت دستش؟

اره حتی یه گوسفند نذر کردن که خدایی نکرده خطرناک نباشه از بس میترسید اما بعدش مشخص شد غده چربیه عمل کرد خوب شد البته غده چربی بود ببخش اشتباه گفتم کیست

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
خیلی ممنونم عزیز دلم بخدا من جز مادرم هیچکس رو ندارم دارم دق میکنم

اينقدر بد به دلت راه نده عزيزم. به خودشم اميدواري بده

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اره حتی یه گوسفند نذر کردن که خدایی نکرده خطرناک نباشه از بس میترسید اما بعدش مشخص شد غده چربیه عمل ...

چون میگن غده جربی درد نداره من ترسیدم چون مامانم دستش شدیدا درد میکنه

به خاطر شرایط کرونا ترسیدیم بره مریض بشه..‌توروخدا اونم درد داشت دستش؟

آره انگار اونم درد داشت زیر بغلشم بود ولی اون زود رفت دکتر 

چه حرفیه خب ماسک بزنین برین مگه جاهای دیگه با ماسک نمیرید؟ سر کار؟ خرید؟ 

دکتر واجبه

اره حتی یه گوسفند نذر کردن که خدایی نکرده خطرناک نباشه از بس میترسید اما بعدش مشخص شد غده چربیه عمل ...

خیلی آرومم کردی خدا خیرت بده ایشالله تو این ماه رمضان هر چی از خدا میخوای بهت بده

آره انگار اونم درد داشت زیر بغلشم بود ولی اون زود رفت دکتر  چه حرفیه خب ماسک بزنین برین مگه جا ...

نه هیچ جا نمیریم فقط خرید اونم ماهیانه.....الان دیگه رفت دکتر ایشالله چیزی نباشه دعا کنید منم براتون دعا میکنم