2777
2789
عنوان

بنظر شما؟

64 بازدید | 15 پست

خانوما من تازه ی سالی هست عروسی کردم 

قراره از این خونه مستاجری بلندشیم اینجا سه طبقه بود با امنیت

هرجای ک میرفتم توهرواحد ۵تاخونه چسبیده بهم بود ک مشخص نبود چجور آدمای هستن هرجای میرفتم استرس میگرفتم میگفتم نکنه آدمای بدی باشن چون تعداد واحدها خیلی زیاد بود 

الان ی خونه دیدیم دوطبقه ک طبقه بالا پسرخاله شوهرم هستن ک خیلی ادم باوقاری هستن 

خونش یکم قدیمه خیلی ن یکم 

ولی همسرم میگه امنیت داره خیالم راحته ک برم سرکار فکرم نگران نباشه 

بنظرشما این موقعیت خوبه یا خونه ای ک تعداد وحداش بالاس ولی امنیت نداره ولی خونه تازه باشع 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

دومی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلی خوبهههه تازه بعد اینکه پول دستتون اومد میتونی باز سازیش کنی خورد خورد

ممنون گلم 

واسه مستاجری میرم گلم😪😪

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
خوبه که آشناست ولی جانب احتیاط نگه دارید ۴ روز دیگه نیاید تاپیک بزنید پسر خاله شوهرم خیلی متینه ولی ...

خیلی ممنون بله حرفتون درسته ولی خب نسبت به غریبه بهتره 

شما از کجا میدونید آدمهاش بدن امنیت نداره ما داخل اپارتمان با چند تا واحد دیگه زندگی میکنیم هیچکسم با هم کاری نداره 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خیلی ممنون بله حرفتون درسته ولی خب نسبت به غریبه بهتره 

ممنونم لطف دارید

بله خیلی بهتر از غریبه ست

ولی تو این سایت بارها دیدم

بخاطر همین بهتون گفتم که بدونید آدم های با وقار و نسبت فامیلی نزدیک هم میتونن نظر داشته باشن و زمینه ساز خیانت بشن

شما از کجا میدونید آدمهاش بدن امنیت نداره ما داخل اپارتمان با چند تا واحد دیگه زندگی میکنیم هیچکسم ب ...

ببین گلم اگه جای خوب باشه اشکالی نداره ولی جای پایین شهر اپارتماناش ادمای درست و حسابی نمیرن 

اینجای ک من میگم مسکن مهر بود چون ارزون بود هرجور ادمی وجود داشت 

رفته بودیم خونه رو ببینم واحد روبروی ک منو دید ی اقا بود داشت میخورد منم ازترس همسرم چیزی نگفتم چون هواسش نبود منم گفتم ن اینجا کوچیکه و فلان ترسیدم

ممنونم لطف دارید بله خیلی بهتر از غریبه ست ولی تو این سایت بارها دیدم بخاطر همین بهتون گفتم که بد ...

بله حتما این حرفتون درسته 

ولی این پسرخالش سنش بالاست بالای ۵۰ اینا 

بخاطر همون خیال همسرم راحتره خخخ 

هرجای میرفتیم هرمردی میدید ی جوری میشد 🥺🥺

ایشالله میخرید یه خونه ولی در کل ب نظرم پیشنهاد خوبیه 

فداتشم ممنون گللللللمممممممممممم🌺🌺🌺🌺🌺

ببین گلم اگه جای خوب باشه اشکالی نداره ولی جای پایین شهر اپارتماناش ادمای درست و حسابی نمیرن  ...

ما هم مسکن مهریم البته همه جا آدمهای خوب بد داره ولی خونه ی که دیدید آشناتون هم اونجا زندگی میکنه بهتره تا بخوای بری جای پایین شهر 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ما هم مسکن مهریم البته همه جا آدمهای خوب بد داره ولی خونه ی که دیدید آشناتون هم اونجا زندگی میکنه به ...

درسته 

ممنونم ک وقت داشتید عزیزم 🌺🌺🌺🌺🌺