2777
2789
عنوان

ورزش و لاغری

84 بازدید | 12 پست

بچه ها ب نظرتون کسی ک میخواد بیست سی کیلو وزن کم کنه،بهتر اول پیاده روی کنه بعد ک ب وزن دلخواه رسید بره باشگاه بدنش و سفت کنه،یااز همون اول باشگاه بره و حرکات قدرتی بزنه؟

تیکر کاهش وزنمه...  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه وزنش خیلی زیاده اول پیاده روی چون قلبش میگیره یکم که وزنش بهتر شد باشگاه باشگاه بهتر کم میکنه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

هر دو 

اگر فقط ورزش هوازی انجام بدی ممکنه بدنت شل بشه 

حتما برو باشگاه خیلی کمکت میکنه 

البته رژیم هم حتما باید داشته باشی

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

رژیم خود دکتر کرمانی تا حالا جز اصولی تریناس چون تا اخر عمرتم بخوای ادامه بدی میتونی همه چی میتونی بخوری فقط باید به اندازه کنترل شده بخوری

در این درگه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه***مشو غره به امروزت ز فردایت نی آگه

ورزش کنار رژیم هم تسریع میکنه روند لاغریو هم نمیذاره بدنت شل شه پوستت خراب شه طول رژیم هم حتما هر روز یه مولتی ویتامین بخور که عوارض لاغری کم تر باشه(ریزش مو و مشکلات پوستی و..)

در این درگه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه***مشو غره به امروزت ز فردایت نی آگه