2777
2789
عنوان

یعنی چی میشه!؟😱

129 بازدید | 15 پست

دوستان همینجوری زیر پتو لم داده بودم خوب کرونا و از اینجور داستانا ،،دانشجو هستم میگم با این وضع مملکت یعنی چی میشه !؟ من از آیندم میترسم 😰

آیا ترسیدنم به جاست یا نه من تلاشمو بکنم میتونم توی این جامعه باز زندگی تشکیل بدم !!!😢

تلاشتو بکن هیچکی از اینده خبر نداره

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وقتی از اینده خبر نداری ترس میشه عامل بازدارندت پس تلاش کن بدون پروا قطعا با استعدادت به جایی که لایقشی میرسی فقط باید استقامت داشته باشی و از سختی های در طول راهت اگه ایمان داری نترسی ، زندگینامه ی افراد موفق رو بخون تاثیرگذاره :)

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

هیچکس از فردا خبر نداره مگه میدونستیم قراره یک ویروس بیاد کل دنیا را بهم بریزه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میخونم ولی زندگی نامه آدم های بد بختی که تلاش کردن هم میدونم 

خودتی که انتخاب میکنی کدومش بشی و تو از تک تک تصمیمات اون افراد به قول خودت بدبخت اگاهی ؟ از کاهلی هایی که در طول مسیر انجام داد ؟ 

;) 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬