2777
2789

پاک کردنشوبلدنیستم 

مامانم دوباربانمک میجوشونه میریزه بیرون بعد که خواست بزاره بپزه فقط نمک وکمی نخود ازقبل خیس شده میریزه توش مثلا بیستا سی تا هرچقدرم بیشتر بپزه بهتره 14_15ساعت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری

سیرابی تمیز میکنیم میزاریم با زودپز بپزه با پیاز ادویه و نمک

بعد ترخینه رو داخل آب خیس میکنیم بعد که خیس شد میزاریم روی گاز با حرارت ملایم جوش بزنه سیرابی وقتی پخت میریزمش داخل ترخینه  پیازداغ درست کن با ادویه آرد سرخش کن بریزش داخل موادت بعد بزارش داخل حرارت کم میپزه جا بیفته خیلی خوش مزه میشه 

خدایاشکرت 🙏
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز