من کلی کار دارم وکلی ارزو و ایده ولی بی نهایت بی انگیزه ام،کسی میتونه کمکم کنه،فکر میکنم تا حدی هم دارم افسرده میشم،روابطم با شوهرم هم اونجوری دوست دارم نیست، یک پسربچه یکسالو۳ماهه هم دارم،کتاب انگیزشی یا هرچیزی که فکر میکنید خوبه
دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
توی این دنیا چیزی به نام قانون جذب و میدان مغناطیسی وجود داره. چیزهای خوب جذب آدم های خوب میشن. چیزهای معمولی جذب آدم های معمولی. هر چه اندیشه هات و تلاش هات بزرگتر باشه بیشتر خودت رو لایق آرزوها و اهداف بزرگتر میکنی. زندگی معمولی و از روی نیاز مختص آدم های معمولیه و زندگی خوب و بدون نیاز، مختص افراد بی نیاز و بزرگ. پس یاد بگیریم به جای کوچیک کردن و محدود کردن دنیامون، خودمون رو بزرگ کنیم.