2777
2789

اول داروهای دکتر لتروزول اوابوست آمپول آزادسازی. 

دکتر طب سنتی هم میرفتم ی دارو دست ساز داد. بادکش تخمدانم مینداختم. سردی روهم حذف کردیم تو اقدام

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول داروهای دکتر لتروزول اوابوست آمپول آزادسازی.  دکتر طب سنتی هم میرفتم ی دارو دست ساز داد. ب ...

مرسی غزل جون،پیش کدوم دکتر طب سنتی میرفتین؟چ مدت بادکش کردین ونتیجه داد؟منظور ازترک غذاهای سرد چیه غزل جون و چ مدت ترک کری سردیجاتو ممنون میشم از تجربیاتت بهم بگی دوست عزیزم 

مرسی غزل جون،پیش کدوم دکتر طب سنتی میرفتین؟چ مدت بادکش کردین ونتیجه داد؟منظور ازترک غذاهای سرد چیه غ ...

ی خانمی هست تهران. من از واتساپ در ارتباط بودم. ازم سوال می‌پرسید و مشکلمو گفتم دارو واسم فرستاد. 

بادکشم گفت 80 روز یک روز در میون غیر از روزای پریودی. ک بشه 40 روز ولی زودتر نتیجه گرفتم دیگه کامل نشد. 

غذاهای سردم مثل برنج سیب‌زمینی. دوغ ماست. مرغ. 

کوکو شوید مثل کوکو معمولی تونستی تخم مرغ محلی بزن. 

بعد به من گفتن قبل اقدام شربت عسل درست کن جفتتون بخورید. بعد اقدام ب طرف چپ پاهاتو جمع کن تو شکمت بمون چند دقیقه

ی خانمی هست تهران. من از واتساپ در ارتباط بودم. ازم سوال می‌پرسید و مشکلمو گفتم دارو واسم فرستاد.&nb ...

مرسی غزل جون دست گلت درد نکنه بابت راهنماییت،بادکشو خودتون تو خونه انجام میدادین؟؟چ جوری باید انجام داد؟

مرسی غزل جون دست گلت درد نکنه بابت راهنماییت،بادکشو خودتون تو خونه انجام میدادین؟؟چ جوری باید انجام ...

اره از اینترنت سرچ کن منم از نت یاد گرفتم

ی خانمی هست تهران. من از واتساپ در ارتباط بودم. ازم سوال می‌پرسید و مشکلمو گفتم دارو واسم فرستاد.&nb ...

شماره خانمه تو واتساپم بی زحمت بده ببینم مشکل منم حل میشه خدا خیرت بده