2777
2789
عنوان

سیاست زنانه 🙋‍♀️

211 بازدید | 14 پست

چیکار میکنید شوهرتون میگه حرف حرف زنمه مثلا شوهر من بعضی اوقات بدون اینکه بهم چیزیو بگه کار خودشو میکنه من بعدا میفهمم

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍

فهمیدی به منم بگو..🚶🚶

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همه ی کاراش با من مشورت میکنه.اوایل زندگی خیلی اشتباه کرد از نظر مالی .من خیلی کمکش کردم از نظر فکری.الان خیلی قبولم داره.

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

شانس زشته ولی بعضی زنا مثل اوزگلا میمونن ولی اونجاشون طلاست 

عزیزم اصلا این طوری فکر نکن بعضی از مردا حرف حرف خودشونه مغرور و خود رای هستن هیچ کاری هم نمیشه کرد پدرشوهر من کاملا خودرای اما همسرم میگم برو مثلا لواشک بخر زنگ میزنه لواشک محلی گفتی بخر نداره لواشک پذیرایی بخرم چه طعمی بخرم چقدر بخرم هر کس یه اخلاقی داره بعضی مردا هم برای رهایی از دست غر زدن زن راحت شن حرف حرف زنه 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
چیکار کردی به منم بگو 

اوایل اصلا اینجوری نبود.

من دعوا نمیکردم.سکوت میکردم بعدا که حالش بهتر میشد بهش پیشنهاد درست میدادم.یا اینکه وقتی میرفتیم خونه خانواده ی من ،پدرم باهاش صحبت میکرد.اروم و منطقی.

بعد دید پیشنهادات ما خوبه.

ازون ب بعد برای همه ی کاراش حتما با من مشورت میکنه.حتی خونه پدر و مادرشم اگر بخواد سر بزنه حتما زنگ میزنه به من میگه برم یه سر ؟

برای کارای مالی هم حتما هم با من هم با پدرم مشورت میکنه

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

مال مارو با سیگار باز کردن مال بعضیارو با طلا 😂

نه بابا مرتیکه انقدر بی چشم وروعه کارش تموم میشه یادش میره انگار با پریزه زبرق نیازش رفع شده چی میگی به خدا من یه دختر تحصیلکردم ببین شوهر چیکار کرده منو دارم اینطوری حرف میزنم اگه این نی نی سایت نبود من دق کرده بودم

گناه من سادگی بود .
نه بابا مرتیکه انقدر بی چشم وروعه کارش تموم میشه یادش میره انگار با پریزه زبرق نیازش رفع شده چی میگی ...

واسه ما خار داره منو چیمیگی۱۵ سال ازم بزرگ تره  ادعای همچی هم سرم داره  تازه موقع رابطه چی شد چی نشد چقدر دیر میکنه کوفتم کلا 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
عزیزم اصلا این طوری فکر نکن بعضی از مردا حرف حرف خودشونه مغرور و خود رای هستن هیچ کاری هم نمیشه کرد ...

مردای قدیم همشون همینطور بودن ولی الان زمونه عوض شده شوهرمن خیلی بی چشم وروعه فقط حواسش به اینه خونوادش چی میخوان نه زنش

گناه من سادگی بود .
مردای قدیم همشون همینطور بودن ولی الان زمونه عوض شده شوهرمن خیلی بی چشم وروعه فقط حواسش به اینه خونو ...

بخدا خیلی ها را میشناسم شوهره جوونه ولی خانمش میگه خودسر میره واسه بچه دوچرخه میخره وسایل خونه میخره اصلا هم زن حق تنها خرید رفتن نداره خودرای هستن کاری هم نمیشه کرد

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر